fbpx

Kontakt Magnus

Send Magnus en mail på magnus.brink@klinik.dk

 

Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Magnus Brink

Fysioterapeut & osteopatstuderende

Når du kommer til en konsultation hos mig, vil jeg ikke nødvendigvis kun fokusere på den konkrete skade, som du kommer ind med – men sammen med dig få et overblik over, hvad den grundlæggende problematik kan være, så vi kan arbejde os hen i mod at få dig skadesfri. I mine øjne er det vigtigt at sætte mig ind i din historik, da der ofte kan være gamle skader/gener til grund for din nuværende problematik. Dette behøver ikke nødvendigvis være i det område, hvor du aktuelt har gener. Så hvis vi får det fulde billede, vil vi bedre kunne lægge en behandlingsplan, så du kan fungere mere optimalt i din hverdag og i de rammer, du befinder dig i.
Jeg har erfaring med behandling af forskellige skader hos kontoransatte, musikere og diverse sportsudøvere – ligesom jeg har erfaring med at behandle både børn og voksne. Jeg har selv dyrket sport på eliteplan og har derfor et godt kendskab til den sportslige verden og en aktiv livsstil. Dette har jeg bl.a. brugt i mit arbejde som fysisk træner for en tennisklub. For mig bør alle skader tages lige alvorligt, og vi skal kunne fungere dér, hvor vi befinder os til hverdag.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med osteopati-studiet, fordi det er vigtigt for mig at blive dygtigere til at anskue mennesket som en helhed og forstå, hvordan alt i kroppen har en sammenhæng til hinanden. Denne viden fra mit studie bruger jeg allerede i mit daglige arbejde som fysioterapeut.

Specialer

CV

2022: Osteopatstuderende ved The International Academy of Osteopathy

2021: Fysioterapeut hos Klinik

2021: Fysioterapeut hos Næstved Sundhedscenter

2019: Fysioterapeutstuderende på sportsklinik i Portugal

2018-2021: Professionsbachelor i fysioterapi, Professionshøjskolen Absalon