fbpx

Kontakt Magnus

Send Magnus en mail på magnus.brink@klinik.dk

 

Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Magnus Brink

Fysioterapeut

Jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i sommeren 2021. Under min uddannelse har jeg haft studiejob i den kommunale genoptræning, hvor jeg primært har stået for holdtræning og individuel behandling – jeg har erfaring inden for genoptræning af bl.a. hofte- og knæopererede, discusprolaps og diverse rygproblematikker samt amputationer. Jeg står klar til at hjælpe dig efter den kommunale genoptræning, så du får den bedst mulige vejledning til at komme videre efter din skade/operation.

 

Jeg er tidligere elitesportsdanser og har derfor stort kendskab til sportsverdenen og betydningen af at kunne præstere optimalt, hvilket jeg bruger i mit arbejde. I forbindelse med mit studie arbejdede jeg på en sportsklinik i Portugal, hvor de var specialiserede inden for korsbåndsskader og genoptræning af sportsskader generelt. Jeg har en stor interesse for at hjælpe sportsfolk videre efter en skade.

 

For mig er det vigtigt at opbygge en tillidsfuld relation til dig, så du føler dig tryg – jeg har fokus på at motivere og støtte dig, så vi sammen kan arbejde hen i mod dine mål.

Specialer

CV

2021: Fysioterapeut hos Klinik

2021: Fysioterapeut hos Næstved Sundhedscenter

2019: Fysioterapeutstuderende på sportsklinik i Portugal

2018-2021: Professionsbachelor i fysioterapi, Professionshøjskolen Absalon