fbpx

Kontakt Magnus

Send Magnus en mail magnus@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Magnus Mortensen

Osteopat D.O. og Fysioterapeut

Min konsultation er tilrettelagt ud fra en holistisk tilgang til din problematik, hvor behandling og rådgivning har til formål at opnå ønskede resultater hurtigst muligt ved at tage hånd om den bagvedliggende årsag.

 

Vi er alle forskellige, og således er sundhed og livskvalitet også individuelt. Det, som virker for din nabo, fungerer nødvendigvis ikke for dig.
Kroppen er under normale omstændigheder i stand til at håndtere langt de fleste belastninger, den udsættes for – men nogle gange er der behov for en hjælpende hånd. Behandlingen skal derfor understøtte kroppens egen selvregulerende kapacitet til at genvinde sit fulde potentiale.

 

Jeg har erfaring med behandling af alt fra elite idrætsudøvere og motionister til mennesker i alle aldre med hverdagsrelaterede problematikker. Jeg har selv været aktiv i flere sportsgrene – primært fodbold og badminton, og jeg er derfor bekendt med de krav, der stilles til en aktiv livsstil. På nuværende tidspunkt holder jeg mig aktiv med en variation af oldboys-fodbold, løb og styrketræning. Bevægelse skal være sjovt.

 

Når jeg ikke er at finde på klinikken på Østerbro, er jeg via Klinik ansvarshavende som Klinikchef på Det Kongelige Teater. Her varetager vi behandling og rådgivning af bl.a. skuespillere, operasangere, musikere, skræddere, sceneteknikkere og ansatte i administrationen, så alle der skal på scenen, kan præstere under bedst mulige forhold.

 

 

CV

 

2020- : Osteopat hos Klinik

2016- : Fysioterapeut hos Klinik

2012-1016: Har under fys.-uddannelse arbejdet med manuel behandling og træningsvejledning.

2011-2012 SundhedsDoktor – ansat som testleder med fysisk og fysiologiske testudfødring samt samtale omkring kost og træningsvaner.

2008-2011 Bachelor i Idræt fra Aarhus Universitet