fbpx

Kontakt Aske

Du kan bestille tid hos Aske her.

 

Har du spørgsmål, kan du sende ham en mail på aske@klinik.dk

Aske Skovbo-Andersen

Fysioterapeut & Stud. Psykolog

Min overordnede antagelse af fysioterapi og arbejdet med mennesker generelt er, at krop og psyke er to indbyrdes afhængige størrelser. For at opnå optimal funktion skal begge i spil og være i balance. Jeg prioriterer derfor altid god tid til at sætte mig ind i mine klienters situation og benytter samtalen som et redskab, på lige fod med de fysioterapeutiske kernekompetencer. Dette fokus har været med mig siden starten på fysioterapeutuddannelsen, og derfor afsluttede jeg studiet med udarbejdelsen af mit bachelorprojekt omhandlende motivation for fysisk aktivitet, med udgangspunkt i patienter på den danskadministrerede klinik Montebello i Spanien. Denne interesse mundede ud i, at jeg efter et par år i mit fysioterapeutiske virke kom frem til, at jeg kun kunne opleve faglig tilfredshed, hvis jeg også uddannede mig til psykolog, hvilket jeg på nuværende tidspunkt er i gang med. Et af mine andre store interesseområder er løb, hvor jeg bl.a. ved siden af fysioterapien har arbejdet mange år i diverse specialløbebutikker og taget fysioterapeutiske kurser omhandlende løb. Jeg er desuden selv ivrig motionsløber, hvor jeg løber alt fra 5 km til maratondistancen.
Mine særlige kompetenceområder på klinikken er løb og indlægssåler.

 

CV

2019- KA Psykologi (under uddannelse), Københavns Universitet

2016-2019 BA Psykologi, Københavns Universitet

2015- Sportsfysioterapeut (under uddannelse), Dansk Selskab for Sports Fysioterapi

2015-2017 Fysioterapeut, FysioDanmark Egedal/Ølstykke

2014-2016 Fysioterapeutisk rådgiver, Runners Lab og Kaiser Sport & Ortopædi

2011-2015 BA Fysioterapeut, Professionshøjskolen Metropol

2011-2015 Stifter og ejer, KBHmassage & Træningsterapi

2011 Massøruddannelsen, At Work

 

Fokusområder

  • Indlægssåler
  • UE problemstillinger (problemer fra hoften og ned)
  • Løbestilsanalyse
  • Løbetræning og træningsplanlægning
  • Idrætsfysioterapi

 

Kontakt Aske

 

Du kan bestille til hos Aske her. Har du spørgsmål, kan du sende ham en mail på aske@klinik.dk