fbpx

Genoptræning efter ulykke

Genoptræningsprogram

Klinik er for dig, der ønsker en kyndig fysioterapeutisk vejledt genoptræning efter en ulykke eller operation. Du vil efter en grundig undersøgelse af en fysioterapeut få lagt et genoptræningsprogram, som passer til dig.

 

Tilbage på rette spor

Det er ikke altid let for kroppen at komme sig ovenpå en alvorlig ulykke og/eller operation. Vi ved af erfaring, at det kan være svært for patienter med eksempelvis en brækket fod, ankel, skulder eller hofte at genoprette fuld funktionsevne efter traumet. På Klinik gør vi derfor alt, hvad vi kan for at hjælpe dig og din krop tilbage på rette spor. Vores behandlere er empatiske behandlere, der har god forståelse for de psykiske udfordringer, der kan opstår, når kroppen er udfordret.

 

Har du været ude for en ulykke, kan du sagtens gøre brug af din ulykkesforsikring hos os, selv om vi er en privat klinik. Det kræver blot en bevilling fra dit ulykkesforsikringsselskab.

 

Vi bestræber os på at gøre forløbet efter en ulykke eller operation så nem for dig som muligt. Derfor indgår vi gerne i tæt samarbejde med din læge eller dit hospital, så du får det mest optimale genoptræningsforløb.

 

På Klinik behandles patienter fra både det private og det offentlige sygehusvæsen. Vi har for eksempel patienter til genoptræning efter operationer på Gildhøj Privathospital, Parkens Privathospital, Aleris Hamlet men også fra de offentlige Amager Hospital og Bispebjerg Hospital, da begge vore klinik ligger i København og i stueetageniveau, så det er let at komme ind på klinikken. Du finder os på Østerbro tæt på Hellerup.

 

Lyder Kliniks genoptræning som noget du kan bruge og har behov for, så kontakt os for yderligere information på mail: info@klinik.dk eller tlf 3888 2500.

Vi tilbyder individuelle genoptrænings forløb.

Hos Klinik arbejder vi tværfagligt, det er derfor ikke usædvanligt, at gå hos flere behandlere i et behandlingsforløb. Vi tager nemlig udgangspunkt i dine problemer og tilrettelægger et forløb, der passer specifikt til dine behov. Der vil altid være en behandler, som er hoveansvarlig på dit behandlingsforløb, som du altid kan kontakte, hvis du har spørgsmål undervejs.