fbpx

Afbud og udeblivelse

Indtil 24 timer før din behandling kan du frit flytte eller afbestille din tid. Fristen på de 24 timer er til, for at vi kan nå at booke en anden ind på din tid.

 

Afbestilling og flytning kan ske online eller via telefon indtil 24 timer før.

 

Afbestiller du senere end 24 timer før, er vi nødt til at dele omkostningerne for den tabte tid med dig. Vi fakturerer dig derfor et beløb på 200 kr. *

 

Hvis du derimod aldrig dukker op til den aftalte tid, uden at vi får besked, fakturerer vi dig det fulde beløb for behandlingen.

 

Det kan altså altid betale sig at give os besked. Hvis du ikke har mulighed for at ringe i vores telefontid, kan du altid skrive en mail direkte til din behandler.

Ring, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller behøver du hjælp til vores online bookingsystem, er du meget velkommen til at ringe til os i vores åbningstid på telefon 3888 2500.

 

Vi har også rigtig god erfaring med dialog over mail info@klinik.dk., og vi bestræber os på, at alle mails bliver set og besvaret hurtigst muligt.

*Vi har i øjeblikket en mere lempelig afbudpolitik, hvis du er i risiko for at være smittet med Corona/Covid-19. Hvis du er i risiko for at være smittet eller har væres i et risikoområde bliver du ikke faktureret for for sent afbud. Læs vores retningslinjer ang. Corona/Covid-19 her.