fbpx

Firmamassage |
Massageordning på arbejdspladsen

Firmamassage |
Massageordning på arbejdspladsen

Vi tilbyder professionelle ordninger med firmamassage eller fysioterapi, der har fokus på dine medarbejderes velvære og forebyggelse af skader i forbindelse med det daglige arbejde.
Se, hvordan vores massageordning også kan nedbringe sygedage og give større overskud i hverdagen på DIN arbejdsplads.

En massageordning med Klinik er et sundhedstiltag, der generelt giver gladere og sundere medarbejdere. Firmamassagen udføres af vores fysiurgiske massører eller fysioterapeuter, der kommer ud til firmaer overalt i København, hele Sjælland, på Fyn og i Jylland. Ring til os i dag på tlf. 28 11 28 11 eller udfyld formularen her på siden og få et uforpligtende tilbud.

Hvorfor skal I investere i firmamassage?

Investér i dine medarbejdere med en firmamassageordning. Medarbejderne udgør kernen i alle virksomheder, og derfor er det yderst fornuftigt at tilbyde en massageordning på arbejdspladsen. En firmamassageordning er en investering i medarbejdernes helbred og kan effektivt behandle stress, hovedpine, muskelspændinger og ømme nakke.

Ved at tilbyde massage på arbejdspladsen skaber du ikke kun fysisk velvære, men også et mentalt frirum i en travl hverdag. Medarbejderne får mulighed for at få fornyet energi og slappe af, samtidig med at spændinger løsnes og muskelskader behandles. Firmamassage bidrager til at skabe sundere medarbejdere på lang sigt, hvilket igen fører til øget trivsel og mindre sygefravær. Ved at vælge firmamassage viser du, at du værdsætter og bekymrer dig om dine medarbejderes velvære.

En massageordning kan være til stor gavn for medarbejdere indenfor mange forskellige brancher og med mange forskellige arbejdsformer, hvad enten der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller arbejde med tunge løft. Når vi hver dag foretager de samme, ofte ensformige, bevægelser, kan der hurtigt opstå arbejdsrelaterede skader eller anspændthed bestemte steder i kroppen. Ligeledes kan en stressfuld hverdag sætte sine dybe spor i kroppen.

Se hvilke firmaer vi servicerer med firmamassage.

Firmamassage: med en massageordning på arbejdspladsen der forebygge skader

6 arbejdsrelaterede skader som firmamassage forebygger og afhjælper

Massageordning tilpasset jeres arbejdsdag

Vi fastsætter sammen et interval, hvor vores massører eller fysioterapeuter kommer forbi jer i virksomheden og yder professionel massage til jeres medarbejdere. Vi tager selv massagebriks og andet udstyr med. Firmamassagen kan både planlægges i medarbejdernes arbejdstid eller efter arbejdstid – alt afhængig af hvad der passer jer bedst. Vi har også en massørkoordinator tilknyttet vores massageordninger, som sørger for at alt det praktiske forløber, som det skal.

Ring til vores salgsafdeling i dag på tlf. 2811 2811 eller skriv til salg@klinik.dk, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst får sammensat en firmamassageordning eller sundhedsordning, som giver dine medarbejdere større overskud i hverdagen og minimerer risikoen for arbejdsrelaterede skader, der fører til sygedage.

Vi sammensætter firmamassagen
efter behov

Med en Klinik massageordning er der mange muligheder.

Vi lytter vi til jeres behov, hvad enten det gælder, at massagen skal trækkes over bruttolønsordningen, om der er delvis selvbetaling eller fuld firmabetaling. Der er også mulighed for at købe klippekort ydelserne. Det lemper ofte jeres lønafdelings administration og det giver os en god indikation af hvilken frekvens, der er behov for lige netop hos jer.

Træk din massageordning fra i skat

Du har som arbejdsgiver nogle skattefordele ved etablering af en sundhedsordning eller massageordning. Læs evt. mere her.

Professionelle massører og fysioterapeuter

Vores professionelle massører og fysioterapeuter, der kommer ud til din virksomhed, er dedikerede til at levere den bedste behandling til dine ansatte. De er alle eksaminerede og har omfattende erfaring inden for deres fagområde.

Vi er opmærksomme på, at hver enkelt medarbejder har unikke behov, og vi tilpasser vores massagebehandlinger for at imødekomme disse behov. Vores massører og fysioterapeuter er engagerede i at lytte til dine medarbejderes bekymringer og mål og skræddersy behandlingen derefter.

Vi forstår vigtigheden i at have kvalificerede behandlere, der kan håndtere forskellige behov og skaderelateret problemer. Dette er jeres sikkerhed for højt fagligt niveau og kompetence.

Lav en sundhedsordning hos Klinik

Med en sundhedsordning hos Klinik kan du imødekomme dine medarbejderes behov for behandlinger og sundhedsfremmende tiltag. Vi tilbyder en bred vifte af sundhedsydelser, som kan skræddersys efter din virksomheds specifikke behov.

 

Forskellige behandlingsformer

Vores sundhedsordninger kan omfatte forskellige behandlingsformer såsom fysioterapi, osteopati, massage, træning og ergonomi. Vi tilbyder også en dedikeret firmamassageordning, hvor en massør kan komme til din virksomhed regelmæssigt for at give dine medarbejdere den nødvendige afslapning og lindring.

Uanset om du ønsker at aktivere dine medarbejdere i kombination med din sundhedsforsikring eller ønsker en fast massør hver uge, har vi den rette løsning til at imødekomme dine medarbejderes sundhedsbehov. Ved at investere i en sundhedsordning hos Klinik, kan du ikke kun øge dine ansattes effektivitet og arbejdsglæde, men også bidrage til at nedsætte sygefraværet.

Læs mere om vores sundhedsordning her.

Ydelser og muligheder

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan bruge vores firmamassage i din virksomhed, så send os en mail i dag til lis@klinik.dk eller ring på tlf. 2811 2811. Er du mere interesseret i vores mere omfattende sundhedsordninger, hvor vi bl.a. laver “in house” klinikker på jeres virksomhed, så skriv en mail til simon@klinik.dk

1
Få et tilbud på firmamassage

Udfyld denne kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på firmamassage eller en sundhedsløsning

Hvilke type ydelser er I interesserede i?
Ydelser
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right