Indlægssåler / Fodindlæg

De bedste indlægssåler i København!

 

Kliniks indlægssåler kan afhjælpe smerter og problemer i fod, underben og knæ. I nogle tilfælde endda hofte- og lændesmerter.

Vi former altid dine fodindlæg på baggrund af en grundig fysioterapeutisk undersøgelse, og de laves selvfølgelig altid med udgangspunkt i den problemstilling, du kommer med. Se, et eksempel på, hvordan en forundersøgelse til dine personligt tilpasset indlægssåler foregår i denne video:

Indlæg til platfod, hulfod, hælspore og andre fodproblemer

Vi har eget værksted og er altid opdaterede på de nyeste materialer på markedet. Vi laver indlægssåler til mange forskelige problemstillinger.

Er du fx platfoddet, hulfoddet, har du hælspore eller hypermobile fødder, stive fødder eller lider du af problemer med forfod, svang, hæl eller achillessene, så kan Kliniks fodindlæg med garanti afhjælpe din ømhed eller smerter. Indlægssålerne laves med svangsenestøtte, hælstøtte eller forfodsstøtte, alt efter dine individuelle behov.

Se evt. videoen, hvor vi forklarer, hvordan vi eksempelvis laver et hælsporeindlæg her

Indlægssåler

Indlægssåler til alle slags sko

Kliniks indlægssåler kan også produceres til mange forskellig slags fodtøj og sko. Du kan bl.a. med fordel bruge indlæggenen i:

 • Vandrestøvler
 • Skistøvler
 • Løbesko
 • Pigsko til længdespring
 • Sikkerhedssko
 • Fine herresko
 • Vinterstøvler
 • Sommersandaler.

 

Dine indlæg til platfod, hulfod, hæl-, forfod eller svangproblemer kan du trygt bruge i dagligdagen, eller når du skal dyrke sport. Når vi udformer indlægssålerne til dig, tager vi nemlig højde for formålet med dem. Formålet med indlæggenen  drøfter vi grundigt ved forundersøgelsen. Vi har mange atleter, som bruger vores indlægssåler i deres løbesko, fodboldstøvler, håndboldsko og til længdespring, men vi har lige så mange, som lider af almindelig dagligdagsproblemer, som bruger indlægssåler, når de er på arbejde eller derhjemme.

Skræddersyede fodindlæg til dine fødder

Kliniks såler laves af Stine Holmegaard Christensen, Aske Skovbo Andersen eller ved særlig aftale, Simon Lübecker. Vi har eget værksted, hvor vi kan arbejde og variere indlægssålerne efter de konkrete efterspurgte behov. De sætter en dyd i at være meget grundige om at lave fodindlæg, der opfylder dine krav og behov, så de også afhjælper og lindre ømhed og smerter omkring fod, hofte eller knæ.

 

Kliniks indlægssåler formes efter dine fødder og tilpasses dine sko, men de kan sagtens tages op af skoene og lægges i andre tilsvarende sko.

Fodindlæg - scanning af dine fødder

Til undersøgelsen – Gå og løbestil og scanning af dine fødder

Til undersøgelsen, der ligger til grund for den specifikke udformning af indlægssålerne, tages der et aftryk af din fod og mål til dine fodindlæg. Der er god tid i denne undersøgelse, som er en gennemgåede screening af din krops funktion og en undersøgelse af, hvorfor din ømhed eller smerte opstår. Derfor vil din gang- og/eller løbestil blive nærstuderet på et løbebånd. Afslutningsvis scanner vi dine fødder, så vi præcis kan se, hvordan du fordeler trykket, når du står og går. Vores scanner er af mærket Biorescue, som er rigtig god til både statisk og dynamisk analyse af dit fodtryk.

 

OBS!!! Du skal være opmærksom på at være delvist afklædt til undersøgelsen, da vores behandlere skal have mulighed for se kropsdele, der kan blive påvirket af en eventuel benlængdeforskel, overbelastning eller lignende.

Hvordan gør du, og hvad skal du huske?

 1. Du booker en fodundersøgelse via vores online bookingsystem.
 2. Når du møder op til konsultationen, bedes du medbringe sko, som sålerne skal formes til. Hvis du ikke ved, hvilke sko du bør bruge sålerne i fremover, eller vil du have rådgvivning om, hvilken type sko du bør vælge, kan du spørge om det til din konsultation, men medbrig alligevel nogle gamle sko, som du bruger meget.
 3. Har du gamle indlægssåler, så tag også dem med.
 4. Til konsultationen undersøges du, og der tages mål til sålerne.
 5. Inde for 10 dage er indlægssålerne færdige, og du får dem tilsendt med pakkepost
 6. Du går her efter i gang med at bruge sålen, start forsigtigt, måske blot få timer ad gangen. Efter 4- 7 dage, må du bruge dem hver dag, men lyt til din krop og respekter dens begrænsninger.
 7. Når du har brugt dem i 3 til 5 uger, kan du typisk begynde at mærke effekten af indlægssålerne.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med brugen af sålerne, kan du kontakte klinikken ved at sende en mail til info@klinik.dk

Hvorfor vælge Klinik, når du skal have indlægssåler til dine sko?

Hele vores koncept omkring såler er udviklet af Simon Lübecker, som er cert. Supersole fysioterapeut. Han laver skoindlæg af typen Supersole, Phits og Termoplast. Klinik har eget værksted, hvor vi laver sålerne. Vi tror på, at godt håndværk kombineret med en tæt personlig kontakt er vigtig for at opnå de bedste resultater for vores kunder.

Kontakt os eller bestil tid til undersøgelse eller indlægssåler

Du kan bestille tid til undersøgelse online, eller du kan ringe til os på 3888 2500.

Hvis du har spørgsmål, kan du også sende os en mail på info@klinik.dk

Du finder vores afdeling i København på Østerbro tæt på Hellerup.

Der er gratis parkering lige ved døren og det er tæt på Svanemøllen station.

Rådgivning om fodindlæg

Er du i tvivl om du har eller er på vej til at få en skade, så udfyld vores online skadeformular, og så matcher vi dig med den helt rigtige behandler. Ud fra din beskrivelse henviser vi dig til en fodekspert i nærheden af dig. Vi samarbejder med kompetente fysioterapeuter i København og omegn.