fbpx

Massage

Mere end blot velvære

Vi tilbyder 3 forskellige typer massage-behandlinger: massage for gravide, sportsmassage og afspændende massage. Vi har ingen ‘alternative’ former; alt er funderet i en fysiologisk og anatomisk tilgang til kroppen.

 

Overordnet for behandlingerne er, at en kort behandling varer 25 minutter og en lang behandling 55 minutter.

 

Udover dagtimerne er det, også muligt at bestille massage om aftenen og søndagen.
Besøg onlinebookingen og se hvornår der er ledigt, god fornøjelse.

Massage for gravide

Din krop gennemgår store forandringer i graviditeten. Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen. Ligeledes kan det være med til at mindske væskefyldte ben og fødder. Sidst men ikke mindst kan massage øge din velvære og daglige energi. Massage er på ingen måde til fare for dit ufødte barn, og vi har specialudstyr, så du ligger komfortabelt på maven og modtager behandlingen.
Læs mere om gravidmassage.

Sportsmassage

Sportsmassage er en dybdegående behandling af øm og spændt muskulatur og er effektiv, hvis du er træt og har overbelastet musklerne. Er du i gang med at komme dig efter en muskulær skade, kan massagen være med til at gøre det lidt lettere.

Afspændende massage

Massagen henvender sig til dig, der gerne vil have velvære, og som føler dig træt og spændt i muskler og sener. Også lindrende for stresstilstande og perioder med stort mentalt pres som fx eksamen.

Kontakt os eller bestil tid til massage

Du kan bestille tid til massage online, eller du kan ringe til os på 3888 2500.

Hvis du har spørgsmål, kan du også sende os en mail på info@klinik.dk

Du finder vores afdelinger på Østerbro, og der er gratis parkering lige ved døren.

Rådgivning om ømhed og smerter

Har du smerter eller ømhed, så udfyld helt uforpligtende vores online skadeformular, og så matcher vi dig med den helt rigtige behandler. Ud fra din beskrivelse henviser vi dig til en massør i nærheden af dig. Vi har samarbejde med kompetente massører over hele landet.