fbpx

In-House Sundhedsordning
på din virksomhed

In-House Sundhedsordning
på din virksomhed

Sæt fokus på dine medarbejderes sundhed med en sundhedsordning fra Klinik. Få højnet din virksomheds sundhedsprofil med jeres egen In-House Klinik. Vi leverer dygtige behandlere, så du kan øge dine ansattes effektivitet, arbejdsglæde og få nedsat sygefraværet.

Klinik skræddersyr de bedste sundhedsordninger, der passer til netop jeres behov. Har du lyst til at høre, hvordan en sundhedsordning kan gøre en forskel for jeres medarbejdere? Kontakt os på 6171 7493 og find ud af om en In-House Sundhedsordning er noget for jer.

Vi lytter til vores kunder

Klinik har bred erfaring i at levere sundhedsydelser til virksomheder – særligt som In House Klinikker. Vores kunder har ofte helt særlige ønsker til, hvad vi kan gøre for dem – lige fra forebyggende indsats til effektiv behandling. Derfor udvikler vi sundhedsordninger, hvor du som virksomhedsleder frit kan vælge og sammensætte en optimal sundhedsløsning for dig og dine medarbejdere. Nogle vælger en sammensat sundhedsordning med fysioterapi, osteopati, massage, træning og ergonomi andre vælger udelukkende firmamassage.

Hvad enten du vil aktivere dine medarbejdere i kombination med din sundhedsforsikring, eller du gerne vil have at vi kommer med en massør hver uge, så har vi løsningen der hjælper dig med at sætte fokus på medarbejdersundhed.

Hold op, hvor er det fedt, at jeg bare kan gå op i in house klinikken på 3. sal, når jeg har ondt.
Scenetekniker på Det Kongelige Teater

Kombiner din In-House Sundhedsordning med din sundhedsforsikring

Vi har en god dialog med pension- og forsikringsselskaber om at udbyde In-House Sundhedsordninger, hvor dine medarbejdere også kan bruge deres sundhedsforsikring. Det betyder, at din medarbejder ikke behøver at tage halve og hele fridage for at få behandlet en anmeldt skade ude i byen. Det betyder også, at hvis din medarbejder er vant til at komme i In-House klinikken til forebyggende behandling, vil han/hun blive mødt af det vante behandlingsteam. Det mener vi, er den bedste måde at skabe en rød tråd i et behandlingsforløb, og tryghed for den enkelte klient/medarbejder.

Kliniks Sundhedsordning med fokus på medarbejdersundhed

Med en Klinik sundhedsordning
kan vi levere flg. på arbejdspladsen:

 • Individuel fysioterapeutisk træning og træningsvejledning
 • Fysioterapi
 • Osteopati
 • Massage
 • Ergonomi
 • Holdtræning
 • Forebyggelse af overbelastningsskader for at fastholde medarbejderen
 • Behandling af overbelastningsskader for at fastholde medarbejderen
 • Akutte tider til fysioterapi og massage
 • Årlig APV-undersøgelse
 • Kost-coaching

Ud fra jeres behov og ønsker sammensætter vi vores leverancer og skræddersyr en sundhedsordning til din virksomhed.

En sundhedsordning med in-house-løsninger i hele Danmark

Vores kunder spænder bredt fra mindre firmaer til nogle af landets største virksomheder. Her kan du se, hvem der bruger vores sundhedsordninger. Vores hovedsæde ligger i København, men vores in-house klinikker sætter vi op på arbejdspladser over hele Danmark. Hvis du ønsker hjælp til at sætte fokus på dine medarbejderes sundhed, så kommer vi også ud til din virksomhed.

Vi vil gerne fortælle mere

Vi ønsker at skabe værdi for jeres virksomhed, både for ansatte og ejerkreds. Vores målsætning er at lytte og forstå jeres behov. Ønsker I at få mere at vide om, hvad Klinik kan gøre for jeres medarbejdersundhed, så kontakt Simon Lübecker på 6171 7493 eller simon@klinik.dk

Hej! Jeg hedder Simon Lübecker og er oprindeligt uddannet fysioterapeut. Jeg startede Klinik med min kompagnon, Eivind Møller, i 2007 og vores mantra har fra begyndelsen været: “Vi behandler dig bedre” – hvad enten det gælder store sundhedsløsninger på virksomheder eller den enkelte klient, som kommer i vores Klinik på Østerbro.
Jeg har over 14 års erfaring i at sammensætte de helt rigtige sundhedsydelser og forløb til klienter, men mit primære ansvarsområde er at skræddersy In-House sundhedsordninger til virksomheder.

Tag en snak med Simon om Sundhedsordningen
og de forskellige muligheder der er for din arbejdsplads.

Jeg vil gerne kontaktes for at høre mere
om en In-House Sundhedsordning

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right