fbpx

Gravidmassage

Gravidmassage aflaster kroppen

Din krop gennemgår store forandringer i graviditeten. Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen, såsom bækken-og lændesmerter, hovedpine, træthed, lægkramper og fordøjelsesbesvær.

Øget Velvære

Ligeledes kan det være med til at mindske væskefyldte ben og fødder, idet massage stimulerer blodgennemstrømningen i muskler og væv, så affaldsstofferne udskilles hurtigere og dit immunforsvar styrkes.

 

Massage øger dit velvære samtidig med at du får ny energi og langt mere overskud. Derudover reducerer massagen stress – som også er rigtig godt for dit ufødte barn.

 

Massage er på ingen måde til fare for dit ufødte barn og vi har specialudstyr, så du kan ligge komfortabelt på maven og modtage behandlingen – også i slutningen af din graviditet.

 

Graviditetsmassage anbefales helt op til din termin og er en rigtig god måde at gøre graviditeten mere behagelig og mindre anspændt. Før selve massagen taler vi om dig og din graviditet, om du har specielle ønsker og dine forventninger til massagen.

 

– massagen er i øvrigt også ideel til nybagte mødre og en oplagt barselsgave.

Kontakt os eller bestil tid til gravidmassage

Du kan bestille tid til gravidmassage online, eller du kan ringe til os på 3888 2500.

Hvis du har spørgsmål, kan du også sende os en mail på info@klinik.dk

Du finder vores afdeling i København Ø tæt på Hellerup og Indre By, og der er gratis parkering lige ved døren.

Rådgivning

Er du i tvivl om du har eller er på vej til at få en skade, så udfyld vores online skadeformular, og så matcher vi dig med den helt rigtige behandler. Ud fra din beskrivelse henviser vi dig til en ekspert i nærheden af dig. Vi samarbejder med fysioterapeuter, massører og osteopater over hele landet.