fbpx

Foredrag om sundhed på arbejdspladsen – Book allerede i dag

Ønsker du at give dine medarbejdere ny spændende viden om sundhed? Så kan du nu booke et foredrag med den levende Eivind Møller fra Klinik, der har opbygget stor erfaring gennem mange år med, hvordan virksomheder kan optimere sundheden på arbejdspladsen.

 

Book dit sundhedsforedrag med Eivind Møller her

Giv dine medarbejdere en oplevelse udover det sædvanlige til et foredrag med Eivind Møller

Sundhed er en vigtig faktor for vores velvære, og det er derfor afgørende, at vi tager os tid til at lære om sundhed og forebyggelse mod sygdomme. På den måde kan vi sikre os, at vi er i stand til at leve et så sundt og velfungerende liv som muligt.

Derudover er det også vigtigt at have fokus på sundhed i en arbejdsmæssig sammenhæng. Arbejdspladsen er et sted, hvor I tilbringer mange timer hver uge, og det er derfor afgørende for helbredet, at sundheden er en prioritet, når I går på arbejde. Hvis I ikke er sunde og raske på arbejdspladsen, kan det have negative konsekvenser for dine enkelte medarbejdere og arbejdspladsen som helhed.

I forhold til at opbygge en konkret viden om emnet kan et foredrag om sundhed på arbejdspladsen være en meget stor hjælp. Her finder du ikke bedre foredragsholdere end den kompetente Osteopat, Eivind Møller, der er garant for en hyggelig stemning blandet med spændende fagligt indhold.

4 gode grunde til at øge sundheden i din virksomhed

Herunder har vi samlet 4 årsager til, at det kan være en smart idé at optimere sundheden på arbejdspladsen, da øget fokus på sundhed vil resultere i:

  • Øget produktivitet
  • Færre sygedage
  • Bedre trivsel på arbejdspladsen
  • Økonomiske fordele for virksomheden

 

Se referencerne: Disse virksomheder har vi allerede hjulpet

Hvad kan I lære til et foredrag med Eivind Møller?

Foredraget for dig og dine ansatte vil omhandle mange emner indenfor sundhed på arbejdspladsen. Herunder er der samlet nogle af de områder, som foredraget vil berøre:

  • Arbejdsmiljø og konsekvenser for helbredet: Hvordan kan I forbedre jeres arbejdsmiljø, så det bliver sundere og mindsker risikoen for fysiske og psykiske skader?
  • Sundhed og kost: Hvilken kost er sund for den enkelte, og hvordan kan I spise sundt på en travl arbejdsplads?
  • Motion og træning: Hvorfor er motion og træning vigtigt for en sund krop, og hvordan kan I indarbejde motionen i en travl hverdag?
  • Søvn og hvile: Hvorfor er det vigtigt at få nok søvn, og hvordan kan I sikre jer, at I får den nødvendige hvile?
  • Stress og arbejdspres: Hvad er stress, og hvordan kan I forebygge og håndtere stress på en travl arbejdsplads? Hvilken effekt har en stresset hverdag og et stort arbejdspres på jeres trivsel?

 

Jeres aktuelle spørgsmål vil blive belyst ved foredraget, hvor der samtidig vil være tid til gode historier og godt humør. Det er en unik mulighed for at høre en yderst erfaren fagperson med kvalificerede taleevner i form af Eivind Møller fra Klinik fortælle om, hvordan din virksomhed på en effektiv måde kan forbedre den generelle sundhed på arbejdspladsen.

Læs også: Hvem er Eivind Møller?

Book dit foredrag i dag

Giv dine medarbejdere og ikke mindst dig selv som leder en fantastisk oplevelse og fornyet viden om sundhed på arbejdspladsen med et foredrag fra Eivind Møller.

Foredraget henvender sig nemlig både til dine medarbejdere samt hvilken rolle du som leder spiller for optimeringen af fysisk såvel som mental sundhed på arbejdspladsen. Der vil selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål og få konkrete råd med på vejen.

Lyder det interessant? Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud på et foredrag i din virksomhed

Se også: Køb en massageordning fra Klinik til din virksomhed