fbpx

Fysioterapi

Mere end bare fysioterapi

Vores fysioterapeuter tager altid udgangspunkt i dit unikke behov, skade eller skavank. Vi har et nøje fokus på din krops helhed, og vi arbejder altid målrettet på at finde årsagen til dine problemer. Finder og forstår vi årsagen til din skade eller problem, er det langt lettere at behandle dig og få dig skadefri og på benene igen.

Tværfaglig fysioterapi

Det er ikke usædvanligt, at flere af vores fysioterapeuter tager et kig på dig. Vi mener, at tværfaglighed kommer vores klienter til gode, fordi flere kloge hoveder tænker bedre end et. Vi har ugentlige konferencer om vores igangværende klienter, således at dit behandlingsforløb konstant bliver evalueret og forbedret.

 

Der er ingen skader eller problemer, der er for små eller stor for vores fysioterapeuter, og vi oplever tit at væres løsning, når andre har givet op.

 

Vi tilbyder behandlinger med fysioterapi i København Ø og på virksomheder som en del af vores IN-House sundhedsordninger

Fysioterapeutisk behandling som tager udgangspunkt i:

  • at lytte til din historie
  • at behandle årsagen frem for simpel symptombehandling
  • at se på hele kroppens biomekanik, når vi diagnosticerer
  • at tænke i forebyggelse
  • at arbejde intensivt og tværfagligt for at opnå dine mål

Grundig fysioterapeutisk forløb

Første gang du er her, modtager du en grundig fysioterapeutisk undersøgelse. Derefter bliver du tilbudt den mest relevante behandling eller bliver vejledt i andre nødvendige behandlingstiltag. Fysioterapien består typisk i manuel terapi (kan være manipulationer), evt. ultralyd, laser, Shockbølgeterapi eller akupunktur suppleret med øvelser og træning, hvis vi vurderer, at det er dét, der er det bedste for dig.

De bedste vælger fysioterapi hos os

Eliten vælger Klinik, når de skal være skadefri. Mange af Danmarks bedste løbere, triathleter, fodboldspillere, håndboldspillere og atletikudøvere kommer til os, når de skal præstere deres bedste. Er du nysgerrig på, hvilke atleter der bruger Klinik, så “like os” på Facebook eller Instagram. Her kan du også følge med i vores nyheder og testimonials.

Kontakt os eller bestil tid til fysioterapi

Du kan bestille tid til fysioterapi online, eller du kan ringe til os på 3888 2500.

Hvis du har spørgsmål, kan du også sende os en mail på info@klinik.dk

Du finder vores Klinik i København på Østerbro, tæt på Hellerup og indre by, og det er nemt og gratis at parkere lige ved døren.

Rådgivning

Er du i tvivl om du har eller er på vej til at få en skade, så udfyld vores online skadeformular, og så matcher vi dig med den helt rigtige behandler. Ud fra din beskrivelse henviser vi dig til en ekspert i nærheden af dig. Vi samarbejder med fysioterapeuter, massører og osteopater i København og omegn.