fbpx
Ergonomi på arbejdspladsen

Ergonomi på arbejdspladsen – køb en ordning og forøg kvaliteten

Er du interesseret i at give dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at udføre deres arbejde på den mest hensigtsmæssige måde? Køb en ordning hos Klinik, der sikrer ergonomi i verdensklasse, og samtidig forbedre arbejdsvilkårene for dine ansatte.

Få et tilbud til din virksomhed lige her

 

Ergonomi på arbejdspladsen

Hvad er ergonomi?

Ergonomi handler om at tilpasse omgivelserne og redskaberne til den enkelte medarbejder på en arbejdsplads. God ergonomi handler om, at virksomheden er hensigtsmæssigt indrettet, så den passer til medarbejdernes behov.

En god ergonomisk arbejdsplads er med til at forebygge skader og sygdomme, som ellers kan opstå på grund af dårligt udformede redskaber eller forkerte arbejdsstillinger.

Derudover bidrager god ergonomi til at højne medarbejdernes produktivitet og sundhed, da de vil have bedre mulighed for at udføre deres arbejde.

Hvad er de mest almindelige problemer, der opstår på grund af dårlig ergonomi på arbejdspladsen?

De mest almindelige problemer, der opstår på grund af dårlig ergonomi på arbejdspladsen, er muskelsmerter, ledsmerter og træthed. Disse problemer kan forårsage alvorlige skader på kroppen, hvis de ikke behandles i tide. Derfor kan dårlig ergonomi på arbejdspladsen altså også have betydelige følgevirkninger for dine ansatte.

Hvad kan du gøre for at forbedre ergonomien for dine medarbejdere?

Det er et vigtigt spørgsmål, fordi god ergonomi er med til at sikre, at du kan arbejde effektivt og uden at få skader eller andre gener. Der er mange ting, du kan gøre for at forbedre forholdene på kontoret. Her er 4 af de mest gængse:

  1. Gode stole: En stol med god støtte til ryggen og lænden er vigtig, fordi det ellers kan resultere i smerte. Stolen skal også have en god siddekomfort, så man ikke får ondt i ryggen eller benene.
  2. Godt skrivebord: Det skal være højt nok til, at man ikke får ondt i nakken, og det skal have en god overflade, så man ikke får ondt i armene.
  3. God belysning: Det er vigtigt, at man ikke får øjensygdomme eller andre problemer med synet. Derfor er det en god idé at have en god belysning på dit kontor.
  4. Gode arbejdsforhold: Det er afgørende, at man ikke føler sig klemt eller utilpas på kontoret. Derfor er det en god idé at have et godt indeklima, god ventilation og tilstrækkelig plads til den enkelte medarbejder.

 

Der er altså mange ting, du kan gøre for at forbedre ergonomien på arbejdspladsen og dermed vilkårene for dine ansatte. Dog er det ikke altid nemt at gennemskue, hvad der er det rigtige. Derfor er det en god idé at tale med en fagperson fra Klinik, der kan vejlede i de bedste løsninger for din virksomhed.

 

Læs også: Sådan øger du motivationen for dine ansatte med en massageordning.

Hvordan foregår ordningen i praksis?

En ergonomi-ordning hos Klinik fungerer ved at:

  • Første step: Vi kommer ud og laver en ergonomisk vurdering af jeres arbejdsplads. Her tager vores kompetente medarbejdere, med masser af erfaring i bagagen, stilling til jeres ergonomiske situation.
  • Andet step: Herefter laver vi en plan for, hvordan I kan forbedre ergonomien på jeres arbejdsplads med specifikke punkter der kan optimere bl.a. arbejdsstillinger og forebygge mod fremtidige belastninger for dine ansatte.
  • Tredje step: Klinik udarbejder slutteligt en samlet vurdering med anbefalinger til, hvordan I kan forbedre ergonomien på jeres arbejdsplads samtidig med, at vi hjælper virksomheden hele vejen gennem forløbet.

 

Du kan også købe en total sundhedsordning til din virksomhed her.

Hvad tilbyder Klinik?

Vi tilbyder dig en ergonomi-ordning, som med garanteret effekt vil øge det fysiske arbejdsmiljø og den generelle trivsel i din virksomhed. Her ser du 3 gode grunde til at købe en ergonomi-ordning hos Klinik:

  1. Direkte kontakt til kunderne: Vi skræddersyr vores tilbud til netop din virksomhed, og møder derfor altid vores kunder i øjenhøjde.
  2. En effektiv ordning: Klinik sikrer, at der er styr på ergonomien på din arbejdsplads. Klinik har en effektiv ordning, der er tilpasset den enkelte virksomhed.
  3. Spar tid og penge: Klinik sikrer, at I som virksomhed sparer tid og penge på ergonomi. Klinik sikrer, at I altså får det bedst mulige miljø på din arbejdsplads. Undersøg det yderligere, og få et konkret tilbud til din virksomhed.

 

Se også: Disse virksomheder har vi allerede hjulpet

Kontakt os i dag på telefon +4561717493 eller send en e-mail på simon@klinik.dk, og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at forbedre ergonomien for dine medarbejdere.

Jeg vil gerne kontaktes for at høre mere
om en ergonomi- eller sundhedsordning

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right