fbpx

Løbestilsanalyse

Undersøgelse og vejledning

Løbestilsanalysen er for dig, der skal i gang med at løbe eller træne op til et løb og vil forebygge problemer. Eller for dig, der løber eller har prøvet at komme i gang, men oplever smerter eller overbelastninger under eller efter løb. Få også hele universet om løb på siden: Sport Lab: Løb hurtigere og undgå skader

 

Faglig vurdering

Analysen består af en række undersøgelser, der har til formål at afdække den sammenhæng, der måtte være mellem årsag og symptomer. Vi tager udgangspunkt i eventuelle tidligere skader eller problemer, din nuværende løbeteknik (du løber på løbebånd) og ikke mindst dit mål i forhold til tidshorisont.

 

Løbestilsanalysen omfatter ydermere rådgivning om, hvordan du kommer videre med dit løb, i form af vejledning om valg af sko, løbetræning, forebyggende øvelser samt hvilke signaler, du skal være opmærksom på, når du løber.

 

Analysen er specifikt rettet mod løb, og vi går grundigt til værks ved at se på, hvordan hele kroppen arbejder sammen – og ikke bare hvordan du rammer underlaget i dine sko. Du får således en grundig faglig vurdering og vejledning i forhold til din specifikke situation, så du er klar til at træne under optimale forhold.