fbpx

Hælsporeindlæg

Specialdesignet Hælsporeindlæg!

 

Få de bedste hælsporeindlæg i København hos Klinik! Vi laver skoindlæg designet til hælproblemer! Læs mere om, hvordan vi gør og forskellen på et standard hælsporeindlæg og et speciallavet hælsporeindlæg.

Hælsporeindlæg

Standard hælsporeindlæg

En hælcup er et effektive og skånsomt indlæg til sko. Hælcup’en skåner og aflaster omkring hælen og den slimsæk, der kan være irriteret, når man har en hælspore. En hælcup er en gelepude, man lægger ned i hælenden af sin sko. Hælcupen har en stødabsorberende virkning, det blå område i hælcup’en øger komforten, hvis du står, løber eller går meget. En hælcup kan således også virke preventivt, hvis du eksempelvis har en begyndende hælspore eller Faciitis Plantaris (svangsenebetændelse) Køb en hælcup i vores Webshop

Såler til hælspore

Vi har stor succes med vores speciallavede hælsporeindlæg.

Når vi laver såler til hælspore – altså hælsporeindlæg, begynder vi med en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og analyse af din krop. Til undersøgelsen leder vi efter årsagen til din hælspore. Det gør vi bl.a. ved at kigge på din fodstilling og scanne og tage et aftryk af din fod. Når vi kender årsagen til hælsporen, kan vi arbejde ud fra den, når vi former hælsporeindlæggene. En hælspore kan komme af mange forskellige årsager – læs evt. vores blog om hælspore. Vores primære opgave, når vi fabrikerer sålerne, er at sørge for, at de blive lavet fuldstændig efter din fod og efter dine behov, så vi kan dæmpe eller helt fjerne symptomerne på din hælspore.

Hælspore skoindlæg

I modsætning til mange standard hælsporeindlæg, laver vi hele såler – altså en sål, der fylder hele skoens sålområde. Det gør, at sålerne ikke flytter sig og dermed støtter op de helt rigtige steder. Desuden er vores hælsporeindlæg dynamiske, hvilket betyder, at føler du ubehag eller mangler du yderligere eller mindre komfort efter at have brugt sålerne i en rum tid, kan de rettes til efter behov.

Læs evt. mere om hvordan vi laver vores indlægssåler

Hælsporeindlæg bliver fabrikeret i eget værksted

Hvis du henvender dig med henblik på at få lavet hælsporeindlæg, vil du møde en af vores dygtige behandlere, der vil lave en forundersøgelse af din fod og hæl, Vi laver hælsporeindlæg af typen Supersole og Phits Sole. Klinik har eget værksted, hvor vi laver sålerne. Vi tror på, at godt håndværk kombineret med en tæt personlig kontakt er vigtig for at opnå de bedste resultater for vores kunder.

Hælsporeindlæg: skoindlæg mod hælspore

Hælsporeindlæg og supplerende behandling

Har du en svær hælspore, er det nogle gange en god íde at supplere med shockwave behandling. Et hælspore skoindlæg er en rigtig god start på at bedre en hælspore, men shockwave har vist sig særlig effektiv og symptomdæmpende på hælsporesmerter. Læs mere om, hvordan shockwave behandling foregår.

Eller læs mere om hvordan vi samarbejder tværfagligt og sammensætter individuelle forløb

Kontakt os eller bestil tid til undersøgelse eller hælspore skoindlæg

Du kan bestille tid til undersøgelse online, eller du kan ringe til os på 3888 2500.

Hvis du har spørgsmål vedr. hælsporeindlæg, kan du sende os en mail på info@klinik.dk

Du finder vores afdeling i København tæt på Hellerup og Indre By.

Parkerer du ved vores afdeling på Østerbro er det gratis.

Rådgivning om hælsporeindlæg

Er du i tvivl om du har eller er på vej til at få en hælspore eller om hvilket type skoindlæg du har behov for, så udfyld vores online skadeformular,og så matcher vi dig med den helt rigtige behandler. Ud fra din beskrivelse henviser vi dig til en hælsporeekspert. Vi samarbejder med kompetente fysioterapeuter i København og omegn.