fbpx

Klinik Abonnement

En unik behandlingstilgang

Vi har udviklet en særlig behandlingstilgang til dig, der har svært ved at få bugt med din skade eller gerne vil optimere dine sportslige præstationer.

Har du prøvet forskellige behandlingformer eller terapeuter og er aldrig kommet helt til bunds med dit problem. Så lad os løse det for dig med Klinik Abonnement.

Vi bringer alle kompetencer i spil

Med Klinik Abonnement bringer vi alle vores kompetencer i spil i et intensivt tværfagligt behandlings- eller serviceforløb. Vi lægger en velovervejet plan, og du bliver fulgt løbende, så vi ved, hvad der skal til for at løse dit problem eller opnå bedre resultater med din sport.

 

Vi holder konferencer ugentlig om dig og din sag, så der hele tiden bliver evalueret og justeret på dit forløb. Det gør vi for at forene alle vores kompetencer og sætte ind med lige netop den type behandling, der passer til dig og dine behov

 

Vi tager ansvar for dit helbred

Når skaden virkelig driller, er det ikke altid nok at have en enkelt specialist på sagen. Alle vores behandlere er specialister, og vi mener, at vi løfter bedre i flok og dermed skaber resultater, som du virkelig kan mærke.

Klinik+ til dig, der tager din sport seriøst!

Mange professionelle atleter bruger Klinik Abonnement, når de skal holde kroppen ved lige. Sport er godt for kroppen, men det kan med tiden også være en belastning. Derfor kan du også bruge Klinik Abonnement præventivt og undgå at løbe ind i skader.

Vores team

Kliniks behandlingsteam har indgående kendskab til hinandens evner og specialer, og vi ved, at vi kan komme skaderne til livs ved lige netop at bruge hinanden. Hos os er løsningen ikke den enkelte behandlers kompetencer men hele teamets. Vi oplever tit at være løsningen for klienter, der er blevet opgivet af andre, og vi mener, at det skyldes kombinationen af vores gode samarbejdsevner og høje faglige niveau.

Praktisk

Vælger du at give din krop de bedste betingelser for at præstere bedre og forblive skadefri med Klinik Abonnement foregår det således:

  • Vi opretter dig som Klinik abonnent, hvor du betale et fast beløb hver måned
  • Du får op til 66% på vores ydelser
  • Du får gratis adgang til Kliniks træningsfaciliteter

Se priser her.

Er du interesseret i Klinik Abonnement, eller vil du høre mere, kan du skrive en mail til os på info@klinik.dk