Klinik+

Behandlingspakke

Vi har udviklet en særlig behandlingspakke til dig, der har svært ved at få bugt med din skade eller gerne vil optimere dine sportslige præstationer.

Har du prøvet forskellige behandlingformer eller terapeuter og er aldrig kommet helt til bunds med dit problem. Så lad os løse det for dig med Klinik+

Klinik+ pakken

Med Klinik+ bringer vi alle vores kompetencer i spil i et intensivt tværfagligt behandlings- eller serviceforløb. Du køber en pakke, som indeholder et antal behandlingsgange over seks til tolv måneder. Vi lægger en velovervejet plan for, hvad der skal til for at løse dit problem, eller hvad der skal til, for at du kan opnå nogle bedre resultater med din sport.

 

Vi holder konferencer en til to gange ugentlig om dig og din sag, så der hele tiden bliver evalueret og justeret på dit forløb. Det gør vi for at forene alle vores kompetencer og sætte ind med lige netop den type behandling, der passer til dig og dine behov

 

Vi tager ansvar for dit helbred

Når skaden virkelig driller, er det ikke altid nok at have en enkelt specialist på sagen. Alle vores behandlere er specialister, og vi mener, at vi løfter bedre i flok og dermed skaber resultater, som du virkelig kan mærke.

konference-klinik-komprimeret-091216-fotos-af-kim-matthai-leland-206-2

Klinik+ til dig, der tager din sport seriøst!

Mange professionelle athleter bruger Klinik+, når de skal holde kroppen ved lige. Sport er godt for kroppen, men det kan med tiden også være en belastning. Derfor kan du også bruge Klinik+ præventivt og undgå at løbe ind i skader.

Vores team

Kliniks behandlingsteam har indgående kendskab til hinandens evner og specialer, og vi ved, at vi kan komme skaderne til livs ved lige netop at bruge hinanden. Hos os er løsningen ikke den enkelte behandlers kompetencer men hele teamets. Vi oplever tit at være løsningen for klienter, der er blevet opgivet af andre, og vi mener, at det skyldes kombinationen af vores gode samarbejdsevner og høje faglige niveau.

Se priser på Klinik de forskellige Klinik+ pakker her.

klinik-beskrivelse-vilkar-betingelser1-9-16