fbpx
Jakob Hansen

Kontakt Jakob

Send Jakob en mail jakob@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Jakob Hansen

Fysioterapeut & Osteopatstuderende

Jeg er færdiguddannet fysioterapeut, og er i gang med at tage en osteopatuddannelse (Master of Science Osteotherapy). Jeg har allerede i min tid på osteopatiuddannelsen udviklet mine faglige kompetencer, hvorfor jeg også bruger den osteopatiske tilgang i mit daglige arbejde som fysioterapeut.

 

Jeg har fokus på at give dig den rette behandling, der sætter din krop i balance. Det betyder, at jeg ikke kun har øje for det biomekaniske aspekt i mine behandlinger, men jeg har også fokus på de indre organer (visceral osteopatisk behandling), da kroppen skal behandles som en helhed, for at den kan være i balance.

 

Jeg har bred erfaring med behandling af problematikker over hele kroppen. Det gælder både behandling af mennesker, der er elitesportsudøvere og mennesker med hverdagsrelaterede problematikker. Dog har jeg især erfaring indenfor sportsskader og genoptræning, da jeg har arbejdet som sportsfysioterapeut indenfor sportsverdenen de sidste 4 år, hvor jeg både har været tilknyttet Brøndby fodboldklub og Herlev fodboldklub.

 

Under min uddannelse på Absalon har jeg taget et kursus i ultralyd, så jeg mere specifikt kan diagnosticere den specifikke skade du kommer ind til mig med.

 

Som person stræber jeg hele tiden efter at udvikle mine kompetencer og faglige viden, hvorfor jeg går meget op i at tillære mig ny viden. Det er nemlig vigtigt for mig, at alle mine klienter får den rette behandling, og at du kan gå fra med en løsning, der specifikt virker for dig.

 

Med den erfaring og faglige viden jeg har, forstår jeg at sammensætte effektfulde løsninger til din specifikke skade. Så hvis du booker en tid hos mig vil du blive mødt af en rolig udadvendt person, med øje for kroppens helhed.