fbpx

Kontakt Kristine

Send Kristine en mail kristine@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid38 88 25 00

Kristine Dahl Jensen

Psykomotorisk terapeut og massør

Som sundhedsfaglig uddannet psykomotorisk terapeut (tidl. Afspændingspædagog DAP), arbejder jeg med, hvordan kroppen og psyken påvirker hinanden. Mit ønske er at afhjælpe dine problematikker ud fra denne helhed, samt at give redskaber til at håndtere disse.
Jeg arbejder bl.a. med smerter, angst, stress, spændinger og søvnproblematikker. Gennem dialog, manuel kropsbehandling og øvelser vil jeg yde mit bedste for at hjælpe dig. Desuden kan jeg give massage. Det er vigtig for mig at skabe et trygt og præstationsløst rum, hvor det er plads til dig som du er. Jeg lytter til dig og din krop således, at behandlingen møder dine ønsker og behov.

CV

 

2019 – 2020: Efteruddannelse i Psykomotrisk stress- og traumebehandling/PMST
17.08.2019: Bækkenteknikker, Dansk Akademi for Kropsterapi
26.03.2019: Spændingshovedpinekursus, Solar Plexus
20.03.2019: Massagekursus, Solar Plexus
2015 – 2019: Professionsbachelor i afspændingspædagogik og psykomotorik, Københavns Professionshøjskole

Fokusområder:

  • Kropsbevidsthed
  • Smerter
  • Stress/angst
  • Spændinger
  • Søvnproblematikker