fbpx

Andreas Nilaus Larsen

Jeg er fodboldspiller, er 26 år, og var sat ud af spillet på grund af tilbagevendende skader. Værst var den kroniske skinnebensbetændelse, som jeg ikke kunne slippe af med. Simon Lübecker fra Klinik blev anbefalet til mig af min bror, som døjede med springerknæ, og som, ligesom mig, var blevet sat ufrivilligt i ro på grund af sin skade.

 

Han fik lavet indlæg til sine løbesko af Simon og måneder efter gennemførte han den danske ironman Challenge 2011, uden smerter i knæet. Jeg gav derfor Klinik en chance, i håb om at kunne vende tilbage til en smertefri tilværelse på banen. Jeg er platfodet og skulle derfor bruge et sæt indlæg til mine hverdagssko, samt mine fodboldstøvler, for at opnå den bedste effekt. Indlæggene til mine fodboldstøvler var hårdere idet de skulle kunne klare en større belastning. Jeg fik dem specielt fremstillet til mine fødder, og jeg skulle ikke vente længe på effekten.

 

Den første træning tilbage på banen var smerterne i mine skinneben og fødder væk. Jeg havde håbet på en effekt, men ikke regnet med så markant en forskel, så hurtigt. Jeg har grundet mine platfødder ydermere haft svært ved at slippe af med småskavanker og genrelle smerter i fødderne, som nu heller ikke længere er en del af min hverdag takket være mine indlæg. Jeg var ærligt talt begyndt at give op, og var blevet så træt af skader og konstante smerter i mine fødder, at jeg overvejede at give fodbolden en længere pause, eller helt at stoppe. Derfor er det en kæmpe personlig forløsning for mig at kunne fortsætte på græsset, med bolden, uden smerter.

 

Tak til Simon og Klinik.

Andreas Nilaus Larsen