fbpx

David W. Lensbæk

Kliniks tilgang til behandling, hvor der fokuseres på årsag frem for symptomer, har virket imponerende godt på min skade. Jeg fik i efteråret 2010 en overbelastningsskade i lysken som følge af deltagelse i adskillige maratonløb. Jeg blev igennem min arbejdsgiver henvist til Klinik, som stod for min behandling og bistod med rådgivning under min efterfølgende genoptræning.

 

Behandlingen foregik hos tre forskellige behandlere med hver deres kompetenceområde. Jeg blev selv inddraget i behandlingen, hvilket har givet mig et indblik i skadens årsag og omfang – jeg fik anbefalet en del øvelser, som jeg kunne lave derhjemme, når det passede ind. Derudover har specialfremstillede såler/indlæg givet støtte og korrektion til mine fødder, så jeg undgår smerter og ubehagelige overbelastninger i led og muskler.

 

På baggrund af behandlinge hos Klinik, har jeg en god idé om, hvordan jeg skal forholde mig, hvis symptomerne kommer igen.
Denne behandlingsmetode gør, at jeg mener, at min krop er bedre rustet til at modstå fremtidige fysiske udfordringer. Derudover er jeg blevet mere bevidst om min egen fysik og har lært mine grænser bedre at kende.

 

Jeg kan varmt anbefale Klinik og deres meget kompetente behandlere.

 

David W. Lensbæk, ansat i Forsvaret