fbpx

Helle Jensen

Hej Jimmi

 

Mit kendskab til jer var ved 10 km i form løb på Frederiksberg 2012. Her havde i en stand, og jeg købte et gavekort.

 

Mit problem er og var mine arme som smertede hele tiden og konstant. Og havde gjort det i flere måneder. Jeg valgte at prøve jer/dig med usandsynlig god effekt.

 

Det skal siges at jeg normalt ikke er sådan at overbevise i forhold til brug af alternative behandlingsformer. Jeg må sige at jeg tager mine ord i mig igen. Behandlingen har været helt perfekt, og ret hurtig mærkede jeg en væsentlig forbedring.

 

Jeg har oplevet en dejlig og rolig atmosfære fra dig Jimmi og jeg føler at du har lyttet til min historie og taget udgangspunkt i denne. Jeg oplever at du ved hvad du arbejder med og jeg syntes det er rart at du sætter et antal gange for behandlingen, så man ikke” bundefanges” i mange behandlinger uden fokus, hvor der ikke sker forbedringer. .

 

Jeg fornemmer også at du er meget fleksibel i forhold til tider, du er villig til at flytte rundt, så det også kan passe med mit liv og arbejde.

 

Jeg syntes at det gode ved din behandling er, at man absolut ikke bliver overdænget med øvelser som skal gøres hjemme. Jeg er glad for at du så hurtigt har fået givet mig mine ”arme” tilbage, så jeg igen kan være til uden mange smerter. Du har desuden fået gjort mig bevidst om at smerter i mine arme kan stamme fra andre steder i kroppen, som gør det muligt at gøre noget ved.
Tak for behandlingen og tak for din måde at være på, jeg ikke på noget tidspunkt følt mig utryg i din behandling.

 

Venlig hilsen
Helle Jensen