fbpx

Jesper Thorhauge Pedersen

Vi er altid glade, når vores kunder har lyst at fortælle den gode historie om os. Denne her faldt vi tilfældigvis over på Jesper Thorhauge Pedersens facebookprofil. Vi syntes, den var så fin, og vi fik heldigvis lov af Jesper at poste den her på vores hjemmeside:

 

“Jeg har altid levet efter devisen om at man skal ‘give credit where credit is due’:

 

Jeg vil gerne anbefale Simon Lübecker (medejer af Klinik). Det er ikke særlig tit jeg har brug for Simons hjælp, men når uheldet endelig er ude er han altid dybt professionel og serviceminded udover hvad man kan forvente. Det er altid en fornøjelse at komme i hans klinik på Østerbro.

 

Således fik jeg i onsdags et tilbagevendende problem med min højre fod lige midt i årets første baskettræning. Lidt kritisk når nu der er kommet ny træner og gode spillere til holdet henover sommeren. Man bliver nødt til at kæmpe for sine minutter og det er ikke dér man har lyst til at trække sig fra træningen med en skade.

 

Slukøret må jeg halte hjem fra træning, skynder mig ind på kliniks hjemmeside og ser til alt held at de har én tid inden jeg skal ud og rejse med arbejdet mandag formiddag. Jeg møder op i klinikken 08.00 her til morgen, mødt af Simons altid gode humør. Vi snakker lidt frem og tilbage – Simon lægger en plan for min behandling der indbefatter nye indlæg til mine sko. ‘Perfekt’, tænker jeg. Han siger at de kommer med posten om en uges tid. Da jeg skal ud og rejse med arbejdet og gerne vil have mine løbesko med spørger jeg om de på nogen måde kan blive færdige og afhentes inden 11.30 mandag, hvor flyet letter. Simon går straks i tænkeboksen og det ender med at han rykker rundt på nogle andre ting for at få tid til at lave mine indlæg færdig til afhentning allerede i dag 13.30. Så nu sidder jeg her med mine nye indlæg og kan forhåbentlig allerede komme igang med at løbe en tur til aften sådan at jeg kan komme i lidt bedre form inden det går løs med basketsæsonen efter min firmarejse.

 

Tusind tak til Simon, jeg kan varmt anbefale ham til alle problemer der har med fødder at gøre. Han har behandlet mig gennem en årrække med serviceniveau og en ekspertise som de fleste kunne lære noget af. Hans forståelse for folks behov for at komme til at dyrke deres sport i en fart er også i særklasse.

 

Besøg ham hvis du har problemer med fødderne, du vil ikke fortryde det. Det lover jeg!”