fbpx

Kontakt Anders

Send Anders en mail anders@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Anders Aagaard Hansen

Fysioterapeut

Min tilgang til fysioterapien er holistisk salutogenetisk. Det betyder, at jeg altid vil opprioritere at finde ind til roden af problemet, samt hindre, at skader måtte opstå i fremtiden. Ofte vil årsagerne og begrænsningerne findes i et uhensigtsmæssigt bevægemønster, biomekaniske begrænsninger eller en uhensigtsmæssig livsstil. Årsagerne kan dog være mange og hører ofte sammen.
Jeg tror på, at forebyggelse er en vigtig del af behandlingen. Lad os sammen sørge for, at du aldrig får skader igen!

Jeg er selv aktiv eliteløber for det danske traillandshold og kommer fra en fortid som elitefodboldspiller og ivrig friluftsmand. Derudover har jeg dyrket landevejscykling, klatring, CrossFit og mange andre sportsgrene. Jeg har derfor en bred forståelse for, hvilke krav forskellige sportsgrene stiller til kroppen.
Jeg har igennem de seneste år arbejdet som træner og behandler for løbere og cykelryttere. Alle mine atleter har ved hjælp af skræddersyet personlig træning opnået nye personlige rekorder. Jeg vil således kunne hjælpe dig med at strukturere din træning, undgå skader og præstere bedre i din sport.

I min bacheloropgave skrev jeg om barfodsløb som et værktøj til at lære en mere skadesforebyggende løbestil, og jeg har selv løbet i minimalistiske løbesko igennem de seneste seks år. Jeg anerkender, at barfodsløb ikke nødvendigvis er for alle, men jeg mener samtidig, at det kan være et effektivt værktøj for mange. Det er i hvert fald en overvejelse, jeg gerne vil hjælpe dig med!

Du behøver selvfølgelig ikke være top-atlet for at komme til mig. Jeg mener at bevægeanalyser og snak om livsstil er fuldt ud lige så vigtigt for en kontormedarbejder og en håndværker, som det er for en eliteatlet. Man kan lave nok så meget symptombehandling, men hvis årsagen ikke behandles, vil skaden blot komme igen.

Book en tid hos mig og lad mig hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

 

Mine kompetencer på klinikken:

  • Træningsstrukturering
  • Bevægeanalyser
  • Løbestilsoptimering og vejledning i barfodsløb
  • En bred viden om indflydelse af kost og livsstil på præstation og vægt

 

CV:

2013-2017, Professionsbachelor i Fysioterapi, VIA University Colleges, Aarhus
2013-igangværende, Træner og behandler for mere end 30 løbere og cykelryttere
2013-2017 Vejledning i løb, valg af løbesko og løbeskader, KeepRunning, Aarhus
2012-2013 Årsstudium i Friluftsliv, Høgskolen i Telemark
2013-2015 Massør og personlig træner, FysioDanmark Randers
2014-2015 Massør, Fysioterapien i Randers