fbpx

Kontakt Michael

Skriv til Michael michael@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Michael Smith Larsen

Kostvejleder og bikefitter

Med baggrund i min mangeårige karriere som cykelrytter og triatlon på eliteplan, har jeg en naturlig interesse i det at leve sundt via kost og motion.
Ud over min mangeårige erfaring som atlet, har jeg en bachelor i ernæring og sundhed med speciale i ernæring og fysisk aktivitet, hvilket giver mig brugbare redskaber, når jeg vejleder andre i kost og motion.

Samtidig har jeg altid haft sans for detaljer, hvilket jeg i høj grad bruger, når jeg laver bikefit og test på cykelryttere og triatleter.
Min egen erfaring på en cykel samt flere uddannelser, har givet mig redskaber og indsigt i, hvad der er vigtigt, når man både vil sidde godt, men også være effektiv på en cykel. Samtidig er skadesforebyggelse en vigtig del af et bikefit og via kliniks kompetenceteam af fysioterapeuter og behandlere har jeg god sparring på hver enkelt klient.

Med baggrund i egne erfaringer og uddannelse, vejleder jeg også i træningsplanlægning, hvor min tilgang i høj grad bærer præg af, at livet og hverdagen skal hænge sammen. I min verden er der ingen der præsterer deres bedste, hvis ikke deres baggrund er i orden. Derfor planlægger jeg altid med udgangspunkt i folks niveau og hverdag, så kodeord som kontinuitet og vedholdenhed kan give en rød tråd hele vejen igennem, og derved skabe de resultater man søger.

CV

2016: Torke Cycling bikefit education

2014: Cyclefit London Education programme

2010-nu: Træner og vejleder for et utal af triatleter og cykelryttere på alle niveauer

2006-2010: Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, Speciale i ernæring og fysisk aktivitet, Ankerhus

Seminarium