fbpx

Mckenzie Lændepude

215,00 kr.225,00 kr.

Lændepuden anvendes til aflastning af af smerter i lændeområdet. Den kan påsættes med medfølgende rem på en kontorstol, spisebordstol eller på dit sæde i bilen. Lændepuden bidrager til en bedre holdning og styrker dermed ryggen. Mckenzie lændepuden giver støtte til lænden og afhjælper smerter.

 

Lændepuden er 28 cm lang og findes i 2 størrelser i diameter:

  • 10 cm i diameter
  • 13 cm i diameter

Køb din Mckenzie lændepude her og få levering inden for 2-4 hverdage

Beskrivelse

FAQ Mckenzie lændepuden

Hvad er Mckenzie lændepuden?

En Mckenzie lændepude er en blød rulle pude, der giver støtte til din lænd og ryggen, når du sidder ned. Der følger en rem med, så du kan fastgøre lændepuden til en stol og få optimal støtte til ryg og lænd. Mckenzie lændepuden har et lækker blød fløjls-betræk for optimal komfort.

Hvad kan Mckenzie lændepude hjælpe med?

Mckenzie lændepude er optimal til smerter i lænden. Denne originale Mckenzie lændepude kan hjælpe med støtte til lænden. Støtten afhjælpe sammenfald og opretholder en god holdning, når du sidder ned. Lændepuden kan bruges til bil og kontorstol.

Hvem kan lændepuden hjælpe?

Puden kan bruges til dig, der har smerter i ryggen (særligt omkring lænd) og gerne vil have støtte til lænden for at holde ryggen rank.

Hvornår kan man bruge lændepuden?

Der følger en rem med til Mckenzies rygpude, og den vil derfor kunne fastspændes. Du kan derfor brude lændepuden til en hvilken som helst stol med ryglæn.

Hvorfor virker Mckenzie lændepuden?

Hvis du har problemer med din ryg, holder denne Mckenzie pude din lænd og ryggen rank. På den måde falder ryggen ikke sammen, og du vil opleve af støtte til lænden giver færre smerter på sigt.

Hvor kan man bruge puden?

Brug denne lændepude til bilen, til din kontorstol, eller sæt den på din spisebordsstol.

Yderligere informationer
Lændepude størrelse

10 cm i diameter, 13 cm i diameter