fbpx

Kontakt Anette

Send Anette en mail anette@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Fysioterapeut

Mine specialeområder er lænde- og bækkenproblematikker, underlivsgener, fordøjelsesforstyrrelser, kvinders cyklus, fertilitet, graviditet, kejsersnit og arvævskomplikationer.

Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder for Klinik i Aarhus, hvor jeg varetager virksomhedsaftaler. Jeg ønsker at hjælpe alle til bedre velbefindende, øget velvære, et sundere arbejdsliv og fritidsliv. Hos mig er du altid aktiv deltager i dit eget forløb, og jeg gør mit bedste for at imødekomme dig lige præcis der, hvor du er. Jeg er en brandgod fysiurgisk massør, men du er selv den største transformer i dit liv, og derfor gør jeg meget ud af, at hjælpe dig til også at forstå sammenhængen mellem det du oplever, og det du udsættes for. Vi taler om konkrete mål og værktøjer, som kan hjælpe dig tilbage på sporet ved egen indsats.
Ved siden af driver jeg egen fysioterapi-virksomhed i Aarhus C, hvor jeg tilbyder specialiseret fysioterapeutisk behandling til bl.a. at afhjælpe fertilitetsproblemer, bækken- og underlivssmerter samt afhjælpe og forebygge komplikationer ved kejsersnit og andet arvæv.

CV

2017- : Driver egen fysioterapi-virksomhed i Aarhus C.
2017- : Klinik.dk.
2017: Certificeret Mercier Therapy terapeut, Chicago.
2016-17: 1 års erfaring fra anden privatklinik.
2013-16: Professionsbachelor i fysioterapi fra VIA UC, Aarhus.