fbpx

Jette Sachs

Farvel til dårlig ryg

 

I 12 år gik jeg til et hav af forskellige terapeuter på grund af rygproblemer. Diagnosen var slidgigt og problemet var smerter ved bevægelse. Ondt når jeg sad om dagen, og ondt når jeg vendte mig om natten. Jeg prøvede almindelig fysioterapi, kiropraktor, zoneterapi, fitness og rygtræning. Noget hjalp, men aldrig effektivt – og slet ikke, så smerterne ikke kom igen.

 

Et akut hold i ryggen fik mig på anbefaling af en veninde til at bestille tid hos Maja – og så oplevede jeg et mirakel! Miraklet bestod i, at Maja ikke kun tog sig af symptomerne, men fandt årsagen og behandlede den, så smerterne ikke kom igen. For mit vedkommende et fastvokset ar efter en blindtarmsoperation i barndommen, som hun løsnede op for, så musklerne kunne komme til at arbejde rigtigt sammen.

 

Det virkede overraskende hurtigt, og nu jeg har ikke ondt i ryggen længere. Et nyt, smertefrit liv.

 

Jeg slipper dog ikke Maja, for nu er jeg 70, og hun skal med jævne mellemrum holde øje med, hvordan min krop gebærder sig, så vi sammen kan forebygge alderens skavanker. Det gør mig rigtig tryg at vide, vi tager tingene i opløbet.

 

Kæmpe tak til Maja

Jette Sachs