fbpx

Kontakt Abdi

Send Abdi en mail abdi@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Abdi Berthelsen

Fysioterapeut og Osteopatstuderende

Jeg kommer med en baggrund med meget sport og elsker derfor at være fysisk aktiv især med løb samt fitness. Som person er jeg tålmodig, imødekommende og meget fleksibel. Jeg går meget op i, at du får den rette behandling. Jeg sætter hele tiden nye mål og stræber altid efter at gøre en forskel for dig.

 

Jeg har erfaring med mange målgrupper bl.a. sportsfolk, motionister, kontormedarbejdere, musikere, lagermedarbejdere og håndværkere. Yderligere har jeg erfaring træningsmæssigt med både voksne og børn, individuelt såvel som holdtræning, og har også en baggrund som personlig træner og fitness instruktør.

 

Jeg har desuden flere gange været ude på forskellige virksomheder og lavet ergonomi- og sundhedstjek. Dette har givet mig et endnu større kendskab til, hvilke problematikker og årsager, der kan ligge til grund for, at folk kommer ind til mig i Klinik.

 

Samtidig med arbejdet hos Klinik studerer jeg til Osteopati som 2. års studerende for at få udviklet mine kompetencer, såvel fagligt som personligt, herunder så jeg også får en endnu større indsigt i menneskekroppen. Tankegangen er holistisk, hvilket kan give dig et helhedsperspektiv på egen krop og problematik. Du går derfor altid fra Klinik efter en konsultation med en større forståelse af egen krop. Der tages hver gang udgangspunkt i lige netop dine præferencer, problematikker og behov.

 

Book en tid og bliv klogere på dig selv samt din egen krop.

Specialer

CV:

2022: Osteopatstuderende ved The International Academy of Osteopathy
2021: Fysioterapeut hos Klinik
2018-2020: Fysioterapeutstuderende hos Kuhrefysio
2018-2021: Professionsbachelor i Fysioterapi, Professionshøjskolen Absalon
2018: Frivilligt fysioterapeutisk arbejde på Rehabiliteringscenter Kathmandu, Nepal
2017: EHFA-certificeret personlig træner – Fitness Institute
2017: EHFA-certificeret fitness instruktør – Fitness Institute