fbpx

Kontakt Charlotte

Send Charlotte en mail charlotte@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Charlotte Petterson

Fysioterapeut

Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2011, med en bred erfaring indenfor genoptræning efter ortopædkirurgi, både idrætsskader, traumer og operationer grundet længerevarende slid (gigt).
Jeg har været en del af tilrettelæggelse og udførelse af et omfattende forskningsprojekt i achillessene rupturer, og har derfor et indgående kendskab til problematikker relaterede til achillessenen.
Derudover har jeg været udsendt som fysioterapeut på et Danida-projekt af flere omgange til Tanzania, og har derigennem opnået både stor personlig men også faglig erfaring.
Jeg har i to år også været underviser for fysioterapeut-studerende under deres praktikophold i forbindelse med uddannelsen.

Som fysioterapeut arbejder jeg med dine mål i centrum og undersøger derfor grundigt hele din krop for at kunne behandle bedst muligt.
Jeg har kendskab og erfaring med alle faser af genoptræning, lige fra den umiddelbare skade til den sidste fase hvor tidligere aktiviteter, arbejde og sport skal genoptages. Derudover har jeg også erfaring med træningsoptimering og behandling af mindre problematikker som skal tages i opløbet.

Jeg har tidligere arbejdet både i idrætsklinik i samarbejde med læger og sygeplejersker, samt været fysioterapeut for et fodboldhold i Danmarksserien.

Yderligere kompetencer på klinikken:

 

cv

2014-2021: Fysioterapeut på Hvidovre Hospital Fysioterapeut med speciale i genoptræning efter ortopædkirurgi, projektarbejde med achillessene rupturer, Klinisk underviser i fysioterapi.
2015 + 2016: Udsendt fysioterapeut med Danida til Tanzania, underviser på College of Health Care Science, Zanzibar og fysioterapeut på Mnazi Mmoja Hospital
2012-2014: Fysioterapeut i Idrætsmedicinsk Klinik på Nykøbing Falster Sygehus
2011-2014: Fysioterapeut på Nykøbing Falster Sygehus
2010-2013: Fysioterapeut i HG fodbold Næstved
2008-2011: Professionsbachelor i Fysioterapi