fbpx

Glæd dig til vores nye webshop!

Om kort tid lancerer vi en en spritny webshop her på siden. Vi glæder os meget til at vise jer vores nye webshop, hvor du kan købe produkter, du kan bruge i forbindelse med fysioterapeutisk og almindelig træning eller smertelindring til muskler og led.

Webshoppens produktudvalg

Shoppen vil byde på produkter til træning og smertelindring. Produkterne i wehshoppen vil afspejle de produkter, vores behandlere her på Klinik sælger og anbefaler til hjemmebrug. Til at begynde med vil der i shoppen være bl.a være pilatesbolde, massagebold, elastikker, strømper og tape. Senere får vi et bredere udvalg af ergonomipuder, balancebræt og formrollers. Kig forbi shoppen her på siden fra April 2020 og se, hvad vi byder på.

Vejledning i brug af produkterne

Vi vil bestræbe os på at give den fornødne vejledning til brug af produkterne. Det gør vi bl.a ved fysioterapeutisk vejledning på vores Klinik på Østerbro og hos vores virksomhedskunder eller gennem vores video’er på YouTube. Alternativt anbefaler vi, at du taler med din lokale fysioterapeut og får instruktioner i brug af produkter.

Er du i tvivl om du har brug for behandling, kan du altid anvende vores online formular.  Ud fra din beskrivelse henviser vi dig til en ekspert i nærheden af dig. Vores klinik finder du på Østerbro i København, hvor vi har et team af behandlere, der både er dygtige til diagnosticere og behandle.