fbpx

Kontakt Stine

Send Stine en mail stine@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Stine Holmgaard Christensen

Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København. Jeg brænder for at hjælpe dig netop dér, hvor du er, hvorfor jeg prioriterer at sætte mig godt ind i din situation og problematik gennem dialog og undersøgelse. På den måde kan vi sammen planlægge et meningsfuldt og personligt behandlingsforløb, som får dig tilbage på sporet med fokus på holdbarhed på den lange bane.

Jeg har en helhedsorienteret tilgang i mine behandlinger, da det er essentielt at være i fysisk og mental balance for som individ at opnå et optimalt funktionsniveau. Jeg anvender både manuelle teknikker og træning som en del af min behandling, alt efter hvad vi sammen vurderer, at der er brug for.

Jeg er selv aktiv konkurrencerytter og har redet på landsholdet flere gange, og derudover har jeg mange års erfaring med træning af ryttere og deres heste på forskellige niveauer. Desuden har jeg arbejdet med træning af heste for flere af landets dygtigste professionelle ryttere.

Hos Klinik tilbyder jeg foruden traditionel fysioterapi derfor også fysioterapi til ryttere. Uanset rytterens niveau, hestens race samt hvilken disciplin ekvipagen udøver, er det afgørende at være bevidst om sine egne styrker og udfordringer, da det påvirker hesten under én.

På baggrund af ovenstående ved jeg, hvad der stilles af fysiske krav til en aktiv livsstil, hvilket jeg gør brug af i mine behandlinger, så du kan opnå dine mål.

CV

2018 (august): Starter på Hestefysioterapeutuddannelsen ved human- og hestefysioterapeut Cecilie Stadler
2018: Kursus – ”Rytterens indflydelse på hestens bevægelse og sundhed” ved human- og hestefysioterapeut Claus Toftgaard
2018-: Fysioterapeut hos Klinik
2018: Bachelorprojekt – tilknyttet Rigshospitalet Glostrup – indenfor det neurologiske speciale vedrørende testen ”Motor Assessment Scale”.
2014-2018: Uddannet Fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København
2010-: Underviser og træner af ryttere på forskellige niveauer
2012-2014: Hestetræner i flere professionelle træningsstalde
2006-2013: Deltager og medaljetager ved DM for islandske heste, landsholdsrytter flere gange