Ryttertræning

Ryttertræning i København

Ryttertræning er for dig, der gerne vil optimere samspillet mellem dig og din hest for at forbedre din præstation. Ligeledes er det for dig, der gerne vil minimere risikoen for skader hos din hest. Bestil tid i dag og bliv en bedre rytter.

Mange ryttere oplever udfordringer i samspillet mellem sig selv og deres hest. De fleste ryttere har fokus på at få tjekket deres hest efter af en dyrlæge eller anden behandler, samt at få rideundervisning, hvis de oplever disse udfordringer.

Imidlertid påvirker rytterens asymmetrier, funktionsbegrænsninger, balance, spændinger, angst, skader og smerter hestens måde at bevæge sig på under ridningen. Derfor er det også vigtigt at have fokus på sig selv som rytter og den måde man indvirker på hesten – lige meget hvilken hesterace og disciplin man rider, samt hvilket niveau man rider på.

Hvad er en rytteranalyse?

Rytteranalysen foregår uden hest og består af en række undersøgelser, der har til formål at afdække dine ridemæssige styrker og udfordringer. Analysen tager udgangspunkt i det, du fortæller om din ridning, hvad undersøgelsen viser og dine mål for din ridning uanset niveau. På den måde opstilles et specifikt og målrettet ryttertræningsforløb til dig.

Rytteranalysen omfatter desuden rådgivning om, hvordan du kommer videre med din træning og ridning, herunder hvordan du opnår den mest optimale indvirkning på din hest og hvilke øvelser der er gode for netop dig.

Gør noget godt for dig selv – og ikke mindst din hest – og bestil en tid til et tjek af dig selv allerede nu!

Kontakt os eller bestil tid til en rytteranalyse

Du kan bestille tid til en rytteranalyse på vores afdeling på Østerbro online, eller du kan ringe til os på 38882500 Der er gratis parkering lige ved døren.

Rådgivning om ryttertræning

Vil du optimere din ridning, og/eller har du spørgsmål angående fysioterapi til ryttere – så tøv ikke med at kontakte vores fysioterapeut Stine Holmgaard Christensen, som laver rytteranalyser og målrettet ryttertræning hos Klinik på stine@klinik.dk.