fbpx

Bikefit

Bikefit i København

Bikefit er til dig som cykler og gerne vil opnå en bedre komfort, performance og en god oplevelse på dine cykelture.
Et bikefit er en effektiv optimering af din position på cyklen, hvor både motionister og eliterytter får gavn.  Et bikefit udføres på din egen cykel og til alle cykler som racercykel, tri- eller TT cykel, MTB eller cross.

Hvad er Bikefit?

Vi tilbyder ikke længere bikefit hos Klinik, men henviser til FITBIKE hos Roger Kormind.

Hos FITBIKE er der fokus på at tilpasse cyklen til din krop, din mobilitet, spændstighed, fysik og målsætning.  Efter et kort interview, undersøges du, hvorefter du kommer og på din cykel, der følgende bliver tilpasset.  Her ser vi på din sadelvalg, sadelhøjde og placering, fødder, såler og klamper, hvilket danner grundlag og fundament for resten af bikefittet. Herefter arbejdes der videre med resten af positionen på cyklen, hvor du hele tiden er inddraget i processen.
Du vil også få anbefalinger/justeringer omkring sadelvalg eller længde af frempind, styrbredde, type osv. hvis det med fordel kan ændres for, at forbedre din præstation og komfort på cyklen.

Efter bikefittet får du en fyldig rapport indeholdende alt det, der er gennemgået samt opmåling af cyklen, så du har målene til senere brug.

Efter ca 3-4 uger kan du altid komme igen til en opfølgning, så du er sikker på, at alt er som det skal være. Er der små rettelser vil de blive finjusteret til opfølgningen.