Kostvejledning

Kostvejledning i København

 

Kostvejledning hos Klinik i København er altid individuelt tilpasset dig og dine behov! Ønsker du varigt vægttab eller hjælp til kostomlægning, så den er tilpasset dine aktiviteter eller din sportsgren, så book en tid til kostvejledning hos autoriseret klinisk diætist, Karina Kildevang

Hvad er kostvejledning?

Hos Klinik er kostvejledning et forløb, hvor vi lytter til dine ønsker med kostomlægningen – hvad enten det gælder vægttab, kostomlægning, optimering af kost i dagligdagen eller i forbindelse med dine sportslige mål.

Kostvejledningen er altid personligt og individuel tilpasset, da det kan være forskelligt, hvilket behov og mål, du har med kostomlægningen. Kostvejledningen tager altid udgangspunkt i, hvad du kan lide, fordi vi mener, at det skaber en større lyst og motivation for en god og vedvarende kostomlægning.

 

Kliniks kostvejledning tager udgangspunkt i at:

 

  • Sund kost skal være velsmagende, så du ikke går på kompromis med velvære og smagsoplevelser. Vi krydrer kostvejledningen med inspiration til sunde opskrifter og tips til, hvordan den sunde livsstil kan fastholdes i en travl hverdag.
  • Vi hjælpes ad med at prioritere kosten med omtanke. Vi tror ikke på forbud, da kostomlægning ikke skal føles som en tung byrde i hverdagen.
  • Simple ændringer kan være vejen frem, vi tager udgangspunkt i, hvordan dit køleskab normalt ser ud, og hvordan vi med nogle simple justereinger kan imødekomme dine behov og ønsker om vægttab eller optimering af kosten.
  • Kostændringerne skal passe ind i et travl familieliv.
  • Alle i familien skal kunne spise det samme måltid.
  • Kostsammensætningen skal tilpasses optimalt med henblik på at dække behovet for vigtige næringstoffer.

 

Personlig kostplan med opskrifter udarbejdet af vores kostvejleder

Efter ønske kan vores kostvejleder udarbejde en personlig kostplan, der er skræddersyet til netop dig, din hverdag og præferencer for mad og drikke.

Du kan også få et hæfte med opskrifter, som indeholder opskrifter og inspiration til at gøre hverdagen lidt lettere og maden mere indbydende.

Faglig baggrund – vores kostvejleder er autoriseret klinisk diætist

Vores kostvejleder, Karina Kildevang, er uddannet autoriseret klinisk diætist fra Ankerhus Seminarium i 2007 og derudover kandidat i Klinisk Ernæring fra Københavns Universitet i 2011.

Karina har før være ansat i Børneernæringsenheden på Rigshospitalet, hvor hun har arbejdet med diætbehandling til syge børn og unge.

Fra tidligere har hun bred erfaring med at vejlede klienter med hjertesygdom, diabetes og overvægt.

Praktisk om kostvejledning

Første gang du bestiller tid til kostvejledning i København, skal du booke ydelsen “kostvejledning 1. gang”.  Her får du en time med Karina, hvor I gennemgår dine behov og ønsker med kostvejledningen. Dernæst kan du booke opfølgende eller vedligeholdende kostvejledningskonsultationer. Du kan selvfølgelig også bruge dit Klinik+ abonnement på kostvejledning.

Se gældende priser for kostvejldning her.

Kontakt os eller bestil tid til kostvejledning

Du kan bestille tid til kostvejledning online, eller du kan ringe til os på 3888 2500. Når der bookes tid beskriv da gerne kort, hvorfor du ønsker kostvejledning, og eventuelt hvad dine mål er.

Hvis du har spørgsmål, kan du også sende os en mail på info@klinik.dk

Klinik dækker hele København. Du finder vores afdelinger i Valby, tæt på Frederiksberg og Vesterbro og på Østerbro tæt på Hellerup, og det er nemt at parkere lige ved døren. Vær opmærksom på, at der kan være gul parkeringszone visse steder i Valby.