fbpx

Element sok

355,00 kr.

Element Sok til smertelindring og stræk af svangen og betændelse i svangen. Døjer du med svangsenebetændelse også kaldet Faciitis Plantaris eller smerter omkring svangen kan du med fordel anvende denne sok. Med denne Elements sok kan du påfører et stræk omkring svangen. Få optimal virkning og stræk ved at sove med Elements sokken på om natten. Hver pakke indeholder en Elements sok. Køb derfor to, hvis du har brug for Elements sok til begge fødder. Læs bloggen og se video om svangsenebetændelse her.

 

Størrelsesvejledning:

Mål omkredsen af din læg, og mål på det tykkeste sted.

S – omkredsen af læggen er under 20 cm

M – omkredsen af læggen er 20-40 cm

L – omkredsen af læggen er over 40 cm

Beskrivelse

Instruktion

Tag sokken på, træk op i elastikken som er hæftet ved tåspidsen og monter den øverst på sokken ved skinnebenet. Start med et let stræk under svangen og øg strækket under vejs. Hav sokken på et par timer til at begynde med og øg herefter tiden over nogle dage. Hvis det er muligt, kan der være stor effekt ved at sove med Element Strech Up Sok om natten.

FAQ

Hvem kan få gavn af strømpen?

Folk med problemer i svangsene, achillessene og muligvis også indirekte forfodsproblemer.

 

Hvordan virker Elements sokken?

Elements sokken giver et langvarigt passivt stræk på bindevæv, sene og muskelstrukturer i underben og fod.

 

Hvornår skal man bruge sokken?

Det anbefales, at man starter med at bruge Elements sokken i kortere perioder for at tilvænne foden til strækket. Derefter øges gradvist indtil man feks kan sove med den igennem natten. Nogle oplever at det er for varmt have den på hele natten og det dermed kan påvirke søvnen. Ellers kan den bruges på samme måde som FAS sock med faste intervaller og gerne dagligt især hvis man har en kronisk problemstilling som formodentlig er den primære årsag til at man køber den.

 

Hvor lang tid tager det før man kan se effekten?

Det er meget individuelt og kan variere meget. Men man skal nok forvente gennemsnitsligt at der kan gå 4-8 uger før man kan forvente en effekt.

Title