fbpx

Screening

På Klinik er vi bevidste om, hvilke styrker du som idrætsudøver elite som motionist skal besidde, og hvad der er nødvendigt for at kunne præstere i forskellige discipliner.
Med udgangspunkt i test, screening og målemetoder, som bla.bruges i Københavns eliteidræts støtteprojekt “Team Copenhagen” til at teste nogen af Danmarks bedste atleter, kan Klinik nu tilbyde “Screening”.

 

Kliniks “Screening” gennemgår kroppen i alle biomekaniske og fysiske aspekter eller med andre ord, vi tjekker dig fra top til tå i såvel bevægelighed, styrke samt balance og corestabilitet Herpå kommer vi med en vurdering af, og foreslag til forbedringer/øvelser så du bliver bedre og stærkere i lige netop din sport.

 

Motionist som elite bliver man dagligt udsat for mange kræfter når man dyrker sin idræt, og det er vigtigt at man kan yde sit bedste under konkurrence, men ikke mindst i den daglige træning. Derfor er det vigtigt at forebygge eventuelle småskader, der kan føre til flere ugers pause → en pause du ikke har råd til.

 

Vi tilbyder også mere specifikke screeninger, hvor vi tager udgangspunkt i netop din sport. Læs mere om eksempelvis løbescreening.

 

En screening er til alle der har som mål at optimere præstationen og forebygge dumme unødvendige skader.

Screening udføres på Kliniks afdeling på Østebro i pavillonen til venstre for B.93’s klubhus.

 

Book en tid hos en af vores fysioterapeuter til din Screening.