fbpx

Kontakt Ditte

Send Ditte en mail ditte@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Ditte Høyer Knudsen

Fysioterapeut

Jeg blev i 2019 uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Næstved. Efterfølgende har jeg også certificeret mig som kostvejleder i 2020. Tidligere har jeg dyrket både håndbold og fodbold i +10år, men beskæftiger mig nu primært med løb og styrketræning.
Min interesse for menneskekroppens anatomi har altid været stor. Herunder også, hvordan træning og manuel behandling kan påvirke bevægeapparatet. Jeg holder mig opdateret inden for den nyeste viden, og deltager løbende i workshops for at videreudvikle mine kompetencer yderligere.

 

I et behandlingsforløb fokuserer jeg meget på dine mål, hvor samarbejdet mellem klient og behandler spiller en stor rolle. Behandlingen bliver derved tilpasset præcis dine behov, problematikker og præferencer; om der er tale om en opstået skadesproblematik, forebyggelse af skader eller optimering af præstation.

Kompetencer på klinikken:

CV

2020: Ultralydsscannings kursus i knæ og skulder – Correction Academy
2020: Certificeret kostvejleder – Fitness Institute
2019: Fysioterapeut hos Klinik
2016 – 2019: Professionsbachelor i Fysioterapi – Professionshøjskolen Absalon Næstved