fbpx

Fysioterapeut til stilling i Horsens!

Er du fysioterapeut med ønske om at arbejde i en faglig stærk virksomhed, hvor mennesket kommer først og gode muligheder for faglig sparring og udvikling! Så er Klinik måske stedet for dig!

 Vi søger en fysioterapeut, der også kan akupunktur eller ønsker at tage kurser/videreuddanne sig i akupunktur.

 

Du vil du arbejde som fysioterapeut i en af vores  In-House klinikker i HorsensHverdagen på vores In House Klinikker er typisk præget af fysioterapeutisk arbejde ved briksen, træning og ergonomisk vejledning, alt efter muligheder, ønsker og forhold på den enkelte virksomhed. Og du skal kunne lide at arbejde manuelt – herunder massage.

 

Det er også vigtigt, at du er omstillingsparat til at arbejde i henhold til de forskelligheder, der kan være på virksomheden. 

 

Hvad ønsker vi?

Klinik har et mantra: “Vi behandler dig bedre!”, hvilket er et budskab, der har stået fast siden Kliniks begyndelse i 2007.
Det handler om at behandle vores kunder godt, men i lige så høj grad om at være god og respektfuld overfor sine kollegaer. Respekt og kommunikation er kerneværdier på Klinik, og det skal du hjælpe til med forplantes i alle afdelinger og i alle relationer.

 

Vi leder ikke blot efter en god fysioterapeut. Vi ønsker også, at du:

 

  • kan akupunktur, eller ønsker at videreuddanne sig inden for akupunktur
  • er ikke-ryger
  • har en ren straffe-atest
  • er en team-player
  • kan lide at bruge dine hænder
  • har masser af gåpåmod
  • er loyal og tålmodig
  • behandler klienter og kollegaer med respekt

Ansættelsesvilkår

Du bliver tilknyttet som selvstændig konsulent til Klinik i Horsens og vil modtage et aftalt honorar for hver enkelt konsultation du betjener. 

Uddannelse og faglig udvikling

Klinik har sit eget akademi, hvor du udover en grundig introduktion og on boarding, har mulighed for at deltage i i alt 6 årlige kurser, som tager udgangspunkt i Kliniks egenudviklede undersøgelses- og behandlingsmetodik. Alle kurser er gratis for dig med tilknytning til Klinik. 

 

Derudover har vi et stærkt funderet fysisk og digitalt fagligt univers, hvor du dagligt kan holde dig i kontakt med kollegaer fra hele landet og dele svære cases, hente ny viden og information, sparre med andre om dine hverdagsudfordringer eller blot sige hej til dine kollegaer. 

 

Selv om vi hver især arbejder selvstændigt i virksomheden, er det vigtig for os, at du besidder sociale og kollegiale kompetencer og har lyst til at tale med og omgås dine kollegaer.   

Send din ansøgning, billede og CV til eivind@klinik.dk

Fakta om jobbet

Stillingenstype:
30 timer

 

Arbejdssted:
Horsens

 

Ansøgning:
Sendes til eivind@klinik.dk
Emnefeltet ‘Fysioterapeut Horsens’
Vedhæft jobansøgning, cv og billede

 

Kontakt os:
Eivind Møller linkedin
eivind@klinik.dk

 

Ansøgningsfrist:
1. december 2021

 

Tiltrædelse:
Snarest