Klinik+ Erhverv – sundhedsforsikring

Vi har udviklet en særlig behandlingspakke til dig, der gerne vil mindske sygefraværet og højne medarbejdersundheden på din lille/mellemstore virksomhed.

Pakkeløsningen til dine medarbejdere

Du køber en pakke, som indeholder 20 behandlingsgange, som du kan fordele til akutte eller præventive konsultationer mellem dine medarbejdere. I behøver hverken en henvisning fra lægen eller en skadesanmeldelse.

Vi tager ansvar for dine medarbejderes helbred

Vi holder skaderne for døren med Klinik+ Erhverv. Når dine ansatte mærker gener i kroppen, som kan være alt fra en mussearm til en sportsskade eller ulykke, så løser vi det med Klinik+ Erhverv. Vi kan sårgar komme akut ud på arbejdspladsen eller hjem til din medarbejder.

Ring i dag og få skræddersyet en Klinik+ Erhvervsløsning til jeres behov

Som regel køber en lille eller mellemstor virksom en Klinik+ Erhvervsløsning på i alt 20 konsultationer. Men har I særlige behov eller vil I måske gerne have en massageordning på arbejdspladsen, så ring til vores salgsafdeling på tlf. 2811 2811 eller mail til salg@klinik.dk

Vores team

Kliniks behandlingsteam har indgående kendskab til hinandens evner og specialer, og vi ved, at vi kan komme skaderne til livs ved lige netop at bruge hinanden. Hos os er løsningen ikke den enkelte behandlers kompetencer men hele teamets. Vi oplever tit at være løsningen for klienter, der er blevet opgivet af andre, og vi mener, at det skyldes kombinationen af vores gode samarbejdsevner og høje faglige niveau.

Se priser på Klinik de forskellige Klinik+ pakker her.

medarbejdere-eccosko-ecco-tee-shirts1