fbpx

Kontakt Nardeep

Send Nardeep en mail nardeep@klinik.dk
Eller ring i vores åbningstid på 38 88 25 00

Nardeep Singh

Fysioterapeut

Jeg er uddannet som professionsbachelor i fysioterapi i 2014 og har siden arbejdet på privatklinikker i Danmark, England og Dubai. Jeg har studeret osteopati i 2,5 år og har været en del af teamet på Klinik siden 2022, hvor jeg både er ude på erhverv og selve klinikken på Østerbro.
Jeg beskæftiger mig med problematikker i bevægeapparatet i alle faser, akutte såsom kroniske. Jeg har særlig interesse for ryg og bækken problematikker, men beskæftiger mig med alle områder. Min tilgang er holistisk og stræber på at klienten får en større forståelse for egen krop, og hvad der kan gøres for at optimere ydeevnen.

Når jeg ikke er til at finde på Klinikken, beskæftiger jeg mig bl.a. med musikere på Det Kongelige Teater og på forskellige virksomheder, hvor jeg behandler kontormedarbejdere.

Udover dette har jeg været fysioterapeut på et basketballhold, hvor jeg har været med til at forebygge skader og optimere spillernes præstation. Jeg har også været med på sidelinjen til kampene, hvor jeg har fungeret som akut fysioterapeut, hvis der skulle opstå skader under kampen.

Personligt har jeg tidligere gået til cricket, fodbold og forskellig former for kampsport, hvor det sidstnævnte har været det, som har fanget min interesse. Jeg har dyrket kampsport på eliteplan i fem år, hvor jeg har vundet titler nationalt og internationalt.

CV:

  • 2022 –          : Fysioterapeut og Klinikchef hos Klinik
  • 2020 – 2021: Fysioterapeut og Klinikchef hos Regent Street Clinic Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
  • 2019 – 2020: Fysioterapeut og Klinikchef hos Regent Street Clinic Nottingham, England
  • 2014 – 2019: Fysioterapeut hos Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter
  • 2011 – 2014: Fysioterapeut studerende hos Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter
  • 2009 – 2014: Uddannet Fysioterapeut University college Næstved