fbpx

Running26

Running26 tilbyder et koncept, der, baseret på løb, cykling eller triatlon, kombinerer fysisk velvære og varig relationsbygning.

 

Vi giver vores kunder mulighed for at invitere egne kunder, samarbejdspartnere eller virksomhedens ansatte med ind i et forløb, der typisk indeholder følgende komponenter:

 

100% individuelle træningsprogrammer og rådgivning gennem hele forløbet
Fællestræninger for alle deltagere, så tit virksomheden ønsker det
Foredrag om skadespleje og –forebyggelse
Ernæringsforedrag og adgang til individuel kostvejledning
Introduktion til The Running26 Mindset, mentaltræning.
Al planlægning og koordinering omkring forløbets hovedmål.

 

Running26 varetager alle konceptets dele, og den inviterende virksomhed fungerer dermed blot som vært ved de forskellige arrangementer.

 

Et forløb varer som oftest i omegnen af et halvt år, og målet med anstrengelserne kan fx være et maraton, et halvmaraton, et mountainbikeløb eller mini-triatlon. Det er op til virksomheden selv.

 

Gennem det halve år bygges og styrkes relationer mellem deltagerne på en naturlig og ikke-forceret måde. Deltagerne mødes med jævne mellemrum, og den store, fælles udfordring bidrager til oplevelsen af, at man kæmper en kamp sammen.

 

Running26 er skabt af passionerede løbere, der igennem mange år har oplevet de positive individuelle og sociale aspekter ved at træne i en gruppe mod et fælles mål. Da løbekarriererne nu går på hæld, nyder vi at hjælpe virksomheder med at skabe de samme typer af oplevelser for deres kunder, samarbejdspartnere og ansatte. Se eksempler på dem, vi har trænet, under fanebladet ’referencer’.