Sundhedsordning på din virksomhed?

Trivsel på arbejdspladsen

Vil I gerne mindske sygefraværet og højne medarbejdersundheden på jeres virksomhed?
Vi har bred erfaring i at etablere inhouse klinikker med fysioterapi, osteopati, massage, akupunktur mm. Vi samarbejder  med anerkendte forsikringsselskaber, så I kan få en kombineret sundhedsløsning med både forebyggende insats og skadesbehandling.

Firmamassage: med en massageordning på arbejdspladsen der forebygge skader

En professionel sundhedsordning

Vi sammensætter altid en sundhedsløsning udfra jeres specifikke behov. Vi ser på, hvor mange ansatte I er, hvilke behandlingsbehov og -ønsker, vi skal dække, og i en dialog med jer skræddersyer vi en behandlingsordning.

Når vi sammensætte en behandlingsordning er der forskel på, om I er 100 eller 3000+ medarbejdere, om sundhedsordningen skal være selvbetalt, delvist eller helt firmafinansieret, om der tale om en bruttolønsordning og om I ønsker, at vi skal samarbejde med jeres forsikringsselskab/pensionsselskab om at varetage jeres skadesbehandling og genoptræning efter operation.

Vi har bred erfaring i at vejlede jer i, hvilken type sundhedsordning I vil have gavn af og hvilke typer behandlinger, der ville være fordelagtige at vælge til jeres medarbejdere for at højne trivslen mindske sygefraværet på arbejdspladsen.

En sundhedsløsning til jeres behov

Ring eller skriv til os:

Kvalitet i hver enkelt behandling

For at få den bedste kvalitet i hver enkelt behandling er vores konsultationer aldrig under 30 minutter. Vi synes, det er vigtigt, at der er tid til, at fysioterapeuten, osteopaten eller massøren har tid til at lytte til dine medarbejderes behov og historie, så de kan tilrettelægge behandlingen individuelt og leve optil hver enkelt medarbejders forventning.

Hos Klinik Erhverv arbejder vi i teams, så der sørges for en rød tråd gennem alle behandlingsforløb. Vi har succesfuld erfaring med at arbejde tværfagligt og på konferencer, så vi kan opretholde den kvalitet vores patienter og kunder efterspørger.

APV og foredrag

Ønsker I også en arbejdspladsvurdering eller et foredrag om ergonomi, tilbyder vi det også som en del af sundhedsordningen.

Dette kan også bestilles udenom en sundhedsordning. Skriv til os på info@klinik.dk, hvis I ønsker at få et uforpligtende tilbud på APV og/eller et foredrag.

APV og Foredrag kan indtil videre tilbydes i København og omegn og i Århus.

Firmamassage

Er du mere interesseret i massage på arbejdspladsen så læs mere om vores massageordning eller ring til vores salgsafdeling på tlf. 2811 2811 eller mail til salg@klinik.dk

Vores team

Kliniks behandlingsteam har indgående kendskab til hinandens evner og specialer, og vi ved, at vi kan komme skaderne til livs ved lige netop at bruge hinanden. Hos os er løsningen ikke den enkelte behandlers kompetencer men hele teamets. Vi oplever tit at være løsningen for klienter, der er blevet opgivet af andre, og vi mener, at det skyldes kombinationen af vores gode samarbejdsevner og høje faglige niveau.