fbpx

Overenskomst med den offentlige sygesikring

Klinik har valgt ikke at have overenskomst med den offentlige sygesikring. Men vi indberette gerne din ydelser til Sygeforsikring Danmark.

 

For dig som kunde betyder det, at der hos os er egenbetaling på fysioterapeutisk behandling. Alle vores fysioterapeuter er statsautoriserede, så der er ingen forskel på grunduddannelsen for vores og andre klinikkers fysioterapeuter.

 

Vi har valgt ikke at være tilmeldt, fordi vi gerne selv vil være ansvarlige for kvalitetssikringen af vores arbejde. Vi stiller højere krav til os selv, vores service- og behandlingsniveau og vores resultater, end man kan tilbyde i det offentlige. Det betyder også, at du kan stille krav til os. Har du et mål, lytter vi og sætter alle vores kompetencer i spil for at opnå det.

Ofte stillede spørgsmål:

Har en statsautoriseret fysioterapeut automatisk overenskomst med den offentlige sygesikring?
– Nej, en fysioterapeut er statsautoriseret, når han/hun er færdiguddannet fra en af landets ti skoler eller har fået udenlandsk autorisation godkendt af den danske stat. En overenskomst kan tilfalde en statsautoriseret fysioterapeut, hvis klinikken, han eller hun arbejder på, ønsker at ansøge kommunen om det, eller hvis klinikken køber overenskomsten af en anden fysioterapeut.

 

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark?
– Ja, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark og du får tilskud til fysioterapeutisk behandling, indberetter vi gerne dine ydelser, men HUSK at sige det til din behandler.

 

Kan jeg bruge min henvisning hos Klinik?

– Vi kan bruge din henvisning til at diagnosticere din problematik, men den giver ikke dig tilskud fra det offentlige til behandling hos os.

 

Er en fysioterapeutisk klinik med overenskomst bedre end en uden overenskomst?
– Der er ingen sammenhæng mellem kvalitet og overenskomst. En klinik med overenskomst får reguleret et bestemt antal patienter årligt af kommunen. En privat fysioterapeutisk kliniks eksistens er alene baseret på kvalitet og omtale.

 

 

Vi har stor succes med vores tilgang og vores tværfaglige arbejde. Læs evt. mere her.

Du kan også læse mere om overenskomst med den offentlige sygesikring på sundhedsguiden