fbpx

Projekt Omsorg

Klinik har valgt at støtte op om et fantastisk projekt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse frem mod KMD Challenge Copenhagen 2012

Omsorg er en afdeling under Kræftens Bekæmpelse der hjælper til at støtte børn med sorg.

“Hvert år mister ca. 2.500 børn under 18 år en mor eller en far, mens mere end 42.000 børn oplever, at deres far eller mor bliver indlagt på hospitalet med kritisk sygdom.”

“Når et barn oplever, at en forælder dør eller er livstruende syg, forsvinder barnets fundament af tryghed og faste rutiner med et slag, og barnet skal nu til at manøvrere rundt i en stærkt forandret hverdag.”

“OmSorg vejleder voksne i at støtte børn i sorg, fordi børns sorg er et voksent ansvar.
Her kan lærere, pædagoger, forældre og andre voksne få viden og hjælp til at støtte børn, der har mistet.”

Læs mere om Kræftens Bekæmpelse og deres Omsorgs arbejde på dette link: Omsorg

For at skabe opmærksomhed omkring dette fantastiske arbejde som Kræftens Bekæmpelse gør, har en flok entusiastiske triatleter valgt at donere deres ryg, bryst og energi ,udover til træningen, til at promovere dette positive budskab frem mod deres store udfordring KMD Challenge Copenhagen 2012. Se billede nederst på siden.

Nu kan du også få lov at støtte projektet og hjælpe børn i sorg ved at gå ind og “synes godt om” og dele projektets facebookside. Her kan du også læse hvordan du kan støtte økonomisk op om projektet.

Som fast behandlingspartner på netop KMD Challenge Copenhagen, stod det os ikke fjernt at støtte op om et projekt med et så positivt formål da vi blev adspurgt. Derfor er vi glade for at kunne støtte disse atleter med gode råd og vejledninger samt evt. skadebehandling, skulle de være så uheldige at få brug for dette.

Vi ser frem til et udbytterigt samarbejde, hvor Projekt Omsorg forhåbentlig vil få en god eksponering – Det fortjener de !!

Så fra vores side ønsker vi triatleterne alt det bedste på deres færd, og til jer der synes godt om ideen vil vi opfordre til at gå ind og støtte Projekt Omsorg til gavn for de efterladte børn – se iøvrigt nedenstående fine præsentationsvideo.

562246_461649010529916_1401839283_n1