fbpx

Så bliver der screenet !

team-copenhagen-logo11I forbindelse med Kliniks samarbejde med Team Copenhagen, skal samtlige nystartede elever på Team Copenhagens elite linie på Gefion Gymnasium igennem en gennemgående kropsscreening udviklet af Team Danmarks kyndige sundhedsstab.

Målet med screeningen er at få afdækket potentielle fejlstillinger, svagheder eller skavanker hos den enkelte atlet som kan risikere at være grobund for fremtidige alvorlige skader.

Findes der ved screeningen problemstillinger der skal tages hånd om, planlægges i samarbejde med atletens respektive trænerstab de nødvendige foranstaltninger for at tage hensyn til evt. fund. Derefter udarbejdes en plan for at reducere risikoen for udvikling af alvorlige skader. Denne plan kan indeholde fokus på specifikke træningsområder eller metoder,indeholde behandling eller hjælpemidler som feks dynamiske indlægssåler.

Første atlet igennem screeningerne var idag springer Mie Lorentzen fra Sparta som blev screenet af Kliniks fysioterapeut Anne Møller der er specialuddannet hos Team Danmark til at screene eliteatleter.

Mie lå i planken 2 minutter ! hvor lang tid kan du ?

2012-11-06-09-27-28-1024x7681

Vi glæder os til den næste stykke tid at skulle screene og hjælpe nogen af Danmarks fremtidige medaljetagere til EM, VM & OL mod en mere sikker og skadefri karriere.