fbpx

Løberen

Den første LØBEREN butik så dagens lys 5. februar 1996 i Lyngby. Siden har mange tusinde løbere nydt godt af den grundige vejledning, som har været med til at gøre LØBEREN til en af landets mest kendte og seriøse specialbutikker.

 

6 butikker rundt i Danmark
Med butikker centralt i både Lyngby, Roskilde, Vejle, Århus, Aalborg og Esbjerg er LØBEREN let tilgængelig for de fleste. Århus butikken blev etableret i 1998. I efteråret 2003 var den tredje LØBEREN i Vejle klar. 6. juni 2006 åbnede den 4. butik i Aalborg. LØBERENs 5. butik i Roskilde d. 24. september 2008 og endelig så butikken i Esbjerg dagens lys d. 14.maj 2009.

 

Grundighed og seriøsitet er hjørnestenen
LØBEREN startede ud med intentionen om, at udfylde hullet mellem skoproducenterne og løberne, da der på daværende tidspunkt ikke var nogen butikker til at give en seriøs vejledning på et fagligt højt niveau. LØBEREN har herefter baseret sin forretning på ideen om, at give løbere, motionister som elite, en grundig og seriøs vejledning i forbindelse med køb af løbesko og andet udstyr til løb.

 

Test på løbebånd af erfarne løbere
Vejledningen bliver foretaget af erfarne løbere og fysioterapeuter som har et indgående kendskab til løb, udstyr, fysiologi, anatomi og biomekanik. Vejledningen i forbindelse med skokøb, tager udgangspunkt i en såkaldt løbestilstest, hvor kunderne bliver filmet bagfra ved løb på et løbebånd. Disse optagelser bliver herefter analyseret sammen med kunden, for at vurdere skoens egenskaber og egnethed til den pågældende løber.

 

Velkommen hos LØBEREN.