fbpx

Sport

Klinik er specialister i at behandle løbe- og sportsskader. Vi har bred erfaring inden for området, men arbejder altid med udgangspunkt i din specifikke situation. Vores fysioterapeuter, massører og osteopater behandler både motionister, semiprofessionelle og professionelle sportsudøvere fx var Klinik fast tilknyttet FCKs håndboldherrer op til deres guldsejr i 2008, og er idag ansvarlig for nogle af Danmarks ubetinget bedste atleter.

 

Vi anvender de nyeste gennemprøvede principper og metoder i vores undersøgelse af, hvordan din krop reagerer på, at du fx løber. Således er vi også det rigtige sted at starte, hvis du står foran at træne op til en vigtig sportspræstation, eller har sat dig for at starte med at løbe.

 

I forbindelse med et stærkt fokus på at være en af Danmarks bedste løbeklinikker, har Klinik indgået samarbejdsaftaler med relevante sportsforeninger og sportsbutikker, som vi henviser til, hvor det er relevant.

Gratis rådgivning om skader

Er du i tvivl om du har en skade, kan du med fordel bruge vores online skadeformular og blive matchet med en ekspert. Vi har behandlere i København og omegn.

Tværfaglig helhedorienteret behandling hos Klinik

Vi kigger altid på sammenhængen mellem dit symptom og hele din krops funktionalitet, så vi kan kortlægge årsagen til dine smerter eller ømhed. Som sportsklinik oplever vi mange gange at kunne reducere skadesperioden for atleter og motionister i en grad andre behandlere ikke kan. Det skyldes vores en solid erfaring i, hvordan fx komplekse løbeskader, håndbold- og fodboldskader skal håndteres.

 

Når vi finder årsagen, kan vi behandle den og hurtigere få dig på benene igen. Alle vores behandlere har indgående kendskab til hinandens evner og kompetencer, og vi ved, at vi kan komme skaderne til livs ved lige netop at bruge hinanden. Hos os er løsningen for vores (tit meget komplekse) klienter ikke alene den enkelte behandlers kompetencer men hele teamets. Med andre ord mener vi, at vi skaber de bedste resultater ved at løfte i flok. Vi oplever derfor også tit, at vi kan hjælpe med at forløse skader og smerter, som andre har opgivet.

 

Svære eller meget komplekse skader kræver oftest et tværfagligt behandlingsforløb mellem eksempelvis fysioterapi, osteopati, indlægssåler og massage. Læs mere om vores tværfaglige behandling her eller book en behandling med det samme.