fbpx

Firmamassage |
Massageordning på arbejdspladsen

Firmamassage |
Massageordning på arbejdspladsen

Vi tilbyder en professionel ordning med firmamassage eller fysioterapi, der har fokus på dine medarbejderes velvære og forebyggelse af skader i forbindelse med det daglige arbejde.
Se, hvordan vores massageordning også kan nedbringe sygedage og give større overskud i hverdagen på DIN arbejdsplads.

En firmaaftale med os er et sundhedstiltag, der generelt giver gladere og sundere medarbejdere. Firmamassagen udføreres af vores fysiurgiske massører eller fysioterapeuter, der kommer ud til arbejdspladser overalt i København og resten af landet. Ring til os i dag på tlf. 28 11 28 11 eller udfyld formularen her på siden og få et uforpligtende tilbud.

Firmamassage: med en massageordning på arbejdspladsen der forebygge skader

6 arbejdsrelaterede skader som firmamassage forebygger og afhjælper

En massageordning kan være til stor gavn for medarbejdere inden for mange forskellige brancher og med mange forskellige arbejdsformer, hvad enten der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller arbejde med tunge løft. Når vi hver dag foretager de samme, ofte ensformige, bevægelser, kan der hurtigt opstå arbejdsrelaterede skader eller anspændthed bestemte steder i kroppen. Ligeledes kan en stressfuld hverdag sætte sine dybe spor i kroppen.

Massagen forebygger og afhjælper:

  • Spændinger i kroppen
  • Stress
  • Nakke- og skuldersmerter
  • Hovedpine
  • Myoser
  • Overbelastede muskler

Massageordning tilpasset jeres arbejdsdag

Vi fastsætter sammen et interval, hvor vores massører eller fysioterapeuter kommer forbi jer i virksomheden og yder professionel massage til jeres medarbejdere. Vi tager selv massagebriks og andet udstyr med. Firmamassagen kan både planlægges i medarbejdernes arbejdstid eller efter arbejdstid – alt afhængig af hvad der passer jer bedst. Vi har også en massørkoordinator tilknyttet vores massageordninger, som sørger for at alt det praktiske forløber, som det skal.

Ring til vores salgsafdeling i dag på tlf. 2811 2811 eller skriv til salg@klinik.dk, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst får sammensat en firmamassageordning eller sundhedsordning, som giver dine medarbejdere større overskud i hverdagen og minimerer risikoen for arbejdsrelaterede skader, der fører til sygedage.

Vi sammensætter firmamassagen
efter behov

Med en Klinik massageordning er der mange muligheder.

Vi lytter vi til jeres behov, hvad enten det gælder, at massagen skal trækkes over bruttolønsordningen, om der er delvis selvbetaling eller fuld firmabetaling. Der er også mulighed for at købe klippekort ydelserne. Det lemper ofte jeres lønafdelings administration og det giver os en god indikation af hvilken frekvens, der er behov for lige netop hos jer.

Træk din massageordning fra i skat

Du har som arbejdsgiver nogle skattefordele ved etablering af en sundhedsordning eller massageordning. Læs evt. mere her.

Professionelle massører og fysioterapeuter

Vores massører eller fysioterapeuter, der kommer ud til din virksomhed, er alle eksaminerede massører eller fysioterapeuter med bred erfaring, hvilket er jeres sikkerhed for højt fagligt niveau og kompetence.

Ydelser og muligheder

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan bruge vores firmamassage i din virksomhed, så send os en mail i dag til salg@klinik.dk eller ring på tlf. 2811 2811. Er du mere interesseret i vores mere omfattende sundhedsordninger, hvor vi bl.a. laver “in house” klinikker på jeres virksomhed, så skriv en mail til simon@klinik.dk

1
Få et tilbud på firmamassage

Udfyld denne kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på firmamassage eller en sundhedsløsning

Hvilke type ydelser er I interesserede i?
Ydelser
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right