fbpx

Árni og Berlin Marathon

Árni Arge konsulterede os 5 1/2 uge før Berlin Marathon med en hofteskade der gjorde at løb decideret var en umulighed. Árni havde smerter om natten i hoften og kunne på ingen måde se hvordan han skulle kunne gennemføre Berlin Marathon om under 6 uger.

Árni gennemgik undersøgelse og fik i alt 3 behandlinger hos Kliniks osteopat D.O. Eivind Møller med umiddelbar god effekt. Det blev aftalt at Árni skulle tage til Berlin Marathon som planlagt og se hvordan det ville gå, men være klar til at stoppe hvis smerterne genopstod i hoften.

Kort tid Efter Berlin Marathon var afviklet fik vi denne mail fra Árni !

arni-arge1

Hej Eivind,

Det gik over al forventning i Berlin. Løbedagen, den 30. September, var den første dag, hvor jeg ikke kunne mærke noget i hoften. Utroligt. Da min bedste tid havde være 4t og 13m, så besluttede jeg mig for – efter samråd med Martin Kreutzer (eller provokation af ham), at give den fuld gas. Tiden blev 3t 38 min og 54 sek, dvs et gennemsnit på 5,11 pr km. En forbedring på mere end en halv time. Jeg løb første halvdel på 5,13 i snit og øgede farten i anden halvdel til 5,09 i snit. Faktisk løb jeg en smule hurtigere, men fik kramper ved 40 km og måtte sætte farten ned.

Jeg vil hermed takke for din hjælp. Uden den ville jeg ikke have klaret det og fået denne fantastiske oplevelse.

Med venlig hilsen

Árni Arge

Stort tillykke fra Klinik til Árni med det flotte resultat i Berlin.