fbpx

Frederik Hoff ved DMU 2011

frederik_hoff1

De netop overståede Danmarksmesterskaber for Ungdom (DMU) i Atletik havde deltagelse af en af Team Skadefris unge talenter; Frederik Hoff. Her er beretning fra stævnet og Frederiks resultater:

Vi ankom samlet fra Sparta Atletik & Motion til Odense, hvor stævnet så småt var ved at starte op. Min første præstation var 1500m for drenge 14-15 år. Jeg var spændt, for min tilmeldte tid placerede mig på en 3. plads med min tilmeldte tid på 4.28.

1500m var dog ingen stor succes, da jeg faldt efter blot 500m og måtte tage fra på ryggen, hvilket gjorde jeg udgik. Surt!

Min anden præstation af de tre jeg var tilmeldt i, var først om søndagen, så resten af lørdagen gik med at se de andre dygtige atleter konkurrere – og få dagens uheld skubbet ud af hovedet.

Søndag var jeg opladet og klar igen. Nu gjaldt det den klassiske 800m, hvor jeg lå til en andenplads i forhold til tilmeldte tider – og kun 8/100 dele til nummer 1.

Lørdagens uheld på 1500m lå stadig i tankerne og gjorde mig utrolig nervøs og opsat på at vise mit bedste.
De første 400m lå jeg i 3. position, hvilket var perfekt til at rykke ved 600m-mærket med en spurt på de sidste 200m. Jeg lå side om side med nr. 1 (Benjamin Lobo Vedel, fra Aalborg Atletik & Motion) indtil 90m igen. Jeg kunne dog ikke holde på Benjamin det sidste stykke og måtte slippe.
Desværre blev det kun til en 3. plads, da jeg lavede en klassisk fejl efter at have spurtet og givet slip; jeg sagtnede farten og blev derfor snuppet på de allersidste meter af en bagvedliggende løber.

Stævnets sidste præstation var 1000m stafet, som forgår som: 100m – 200m – 300m og til sidst 400m. Det var min opgave at løbe de sidste 400m på Spartas stafethold. Vi fik en 2. plads, hvilket vi var rigtig godt tilfredse med. Personligt var jeg rigtig godt tilfreds, da stafetten betød ny personlig rekord på 400m med 54,65.

Alt i alt er jeg overvejende skuffet over weekendens resultat, da det var nogle simple fejl der lå til grund for at jeg ikke fik de allerbedste resultater med hjem. Men de ting taget i betragtning var to podiepladser ud af tre mulige egentlig slet ikke så dårligt. Og så er der noget at forbedre på.

Mit samarbejde med Klinik har virkelig ført mig frem til bedre resultater og er helt sikkert et af mine trumfkort fremadrettet!